Hairextensions

Hairextensions

19 product(en)

 1. Toevoegen aan wishlist Great Hair Extensions
  Great Hair Extensions
  Vanaf € 38,85 € 47,01
  € 23,51 Meerdere varianten
 2. Toevoegen aan wishlist Great Hair Weave Extensions
  Great Hair Weave Extensions
  Vanaf € 98,00 € 118,58
  € 118,58 Meerdere varianten
 3. Toevoegen aan wishlist Balmain Catwalk Ponytail Memory®Hair 55cm
  Balmain Catwalk Ponytail Memory®Hair 55cm
  Vanaf € 41,00 € 49,61
  € 49,61 Meerdere varianten
 4. Toevoegen aan wishlist Great Hair Clip-in Extensions
  Great Hair Full Head Clip In
  Vanaf € 147,00 € 177,87
  € 88,94 Meerdere varianten
 5. Toevoegen aan wishlist Great Hair Tape Extensions
  Great Hair Tape Extensions
  Vanaf € 51,45 € 62,25
  € 31,13 Meerdere varianten
 6. Toevoegen aan wishlist Euro Socap Microring Extensions
  Euro Socap Microring Extensions
  Vanaf € 22,00 € 26,62
  € 26,62 Meerdere varianten
 7. Toevoegen aan wishlist Great Hair One Minute
  Great Hair One Minute - Miracle Wire
  Vanaf € 155,00 € 187,55
  € 93,78 Meerdere varianten
 8. Toevoegen aan wishlist Euro SoCap Extensions
  Euro SoCap Extensions
  Vanaf € 14,00 € 16,94
  € 16,94 Meerdere varianten
 9. Toevoegen aan wishlist Di Biase Bonding Extensions
  Di Biase Bonding Extensions Single Drawn
  Vanaf € 27,00 € 32,67
  € 16,34 Meerdere varianten
 10. Toevoegen aan wishlist Di Biase Weave Extensions
  Di Biase Hair Weave
  Vanaf € 140,00 € 169,40
  € 84,70 Meerdere varianten
 11. Toevoegen aan wishlist Di Biase Tape Extensions
  Di Biase Hair Tape Extensions
  Vanaf € 51,00 € 61,71
  € 30,86 Meerdere varianten
 12. Toevoegen aan wishlist Double True Bonding Extensions
  Double True Bonding Extensions  
  € 0,00 Meerdere varianten
 13. Toevoegen aan wishlist Double True Clip in Extensions
  Double True Clip In Extensions  
  € 0,00 Meerdere varianten
 14. Toevoegen aan wishlist Double True One Piece
  Double True One Piece  
  € 0,00 Meerdere varianten
 15. Toevoegen aan wishlist Balmain Double Hair
  Balmain Double Hair
  Vanaf € 89,00 € 107,69
  € 107,69 Meerdere varianten
 16. Toevoegen aan wishlist Balmain Tape Extensions
  Balmain Tape Extensions
  Vanaf € 28,50 € 34,49
  € 34,49 Meerdere varianten
 17. Toevoegen aan wishlist Balmain Microring extensions
  Balmain Microring Extensions
  Vanaf € 94,00 € 113,74
  € 113,74 Meerdere varianten
 18. Toevoegen aan wishlist Balmain Hair Extensions
  Balmain Hair Extensions
  Vanaf € 31,35 € 37,93
  € 37,93 Meerdere varianten
 19. Toevoegen aan wishlist Dante Hair
  Dante Couture
  Vanaf € 116,77 € 141,29
  € 70,65 Meerdere varianten

19 product(en)

Hair Extensions

 

Wanneer je overweegt hair extensions aan te schaffen, wil je natuurlijk weten welke extensions de beste keus zijn voor jou! Er zijn een heleboel verschillende extensions op de markt en er blijven nieuwe technieken bijkomen, maar welke extensions zijn nou het meest geschikt voor jou en wat komt er allemaal bij kijken? Wij gaan je helpen de meest passende haarverlengingsvorm voor je te vinden!

 

Haar Extensions

Hair extensions zijn voor bijna iedereen geschikt. Als je denkt om extensions te nemen, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden;

- Het haar moet een minimale lengte van +/- 15 cm hebben om een echt mooi natuurlijk resultaat te behalen.

- Het haar moet in goede conditie zijn, dus sterk genoeg om de extensions te kunnen ‘dragen’.

- Je mag niet meer dan gemiddeld haaruitval hebben, zodat het eigen haar de bonding minimaal 4 maanden kan dragen.

 

Haarextensions kopen 

De kosten zijn afhankelijk van het merk, de lengte en het aantal extensions. Het is dus moeilijk om een richtprijs te geven voor een haarverlenging. De extensions hergebruiken na de volledige draagtijd, raden wij af. Er is altijd veel haarverlies bij het uithalen van de extensions. Dat betekent dat er meerdere extensions moeten worden samenvoegd. Bovendien zijn de extensions op lengte geknipt of gesneden. Vooral als het haar in lagen is geknipt, wordt het herplaatsen lastig. Het is arbeidsintensief en de extensions blijven over het algemeen minder goed zitten. Uiteindelijk ben je niet voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe haarverlenging plaatst.

 

Permanente of tijdelijke haarverlenging?

Mits het eigen haar in goede conditie is, er geen sprake is van overmatige haaruitval, de extensions professioneel geplaatst worden en op tijd weer verwijderd worden, zijn permanente extensions van echt haar het mooiste en het gemakkelijkste. Bij slechte haarconditie en overmatige haaruitval, adviseren wij tijdelijke (niet-permanente) extensions. Een voorbeeld hiervan is de Clip In extensions of de Wire Extensions. Dit zijn prachtige systemen van 100% echt haar, dat door middel van clipjes of een onzichtbaar draadje worden bevestigd, totaal onschadelijk is voor het eigen haar. In korte tijd worden je haren verlengd en krijg je meer volume. 

 

Haarextensions kopen 

De kosten zijn afhankelijk van het merk, de lengte en het aantal extensions. Het is dus moeilijk om een richtprijs te geven voor een haarverlenging. De extensions hergebruiken na de volledige draagtijd, raden wij af. Er is altijd veel haarverlies bij het uithalen van de extensions. Dat betekent dat er meerdere extensions moeten worden samenvoegd. Bovendien zijn de extensions op lengte geknipt of gesneden. Vooral als het haar in lagen is geknipt, wordt het herplaatsen lastig. Het is arbeidsintensief en de extensions blijven over het algemeen minder goed zitten. Uiteindelijk ben je niet voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe haarverlenging plaatst.

 

Waar komt mijn haarverlenging vandaan?


Het meest waardevol voor een haarverlenging zijn de extensions van Indiaas haar, omdat deze het beste bij onze eigen haarstructuur past. Het grootste gedeelte van de haren komt dan ook uit Indië naar ons. Daar dragen de mensen het haar nog veel onbehandeld. Uit religieuze gronden offeren zij het in een tempel, waar Indische haarexperts het opkopen en bij de verwerkers van haarextensions aanbieden. Tempelhaar heeft naast het onbehandeld zijn nog een ander groot voordeel; de haren liggen allemaal met de haarschubben in dezelfde richting, waardoor het bij het borstelen niet kan klitten.

Het Indische haar is sterk vergelijkbaar met Europees haar en laat zich zo behandelen, dat een leek niet merkt dat het van Indische herkomst is. De kwaliteit kan daarbij echter wel worden aangetast, waardoor de haarschubben van het haar verwijderd worden. Ook uit China komt het haar vandaan voor de productie tot haarextensions. Echter is de structuur hiervan niet heel erg geschickt voor ons eigen Europees haar. De markt voor deze Chinese extensions ligt daarom meer in Japan.

Naast echt haar (human hair) bestaat er ook nog kunsthaar. Toch wordt dit weinig gebruikt omdat het moeilijk te stylen is en snel beschadigd door wrijving met kleding. Daarom wordt kunsthaar vaak tot schouderlengte ingezet.

Great Hair Extensions biedt u alleen maar 100% echt haar (human hair). Afhankelijk van het merk, zijn het Indische of Chinese haren van topkwaliteit.

 

Hoelang blijven extensions zitten?

Dit geldt natuurlijk enkel voor permanente extensions. Het is afhankelijk van de dikte en kwaliteit van het haar en hoe snel het haar groeit. Gemiddeld moeten extensions na 3/4 maanden verwijderd worden en kunnen er nieuwe geplaatst worden. Bij dun breekbaar haar is die periode 1 maand korter en bij gezond, dik haar kunnen extensions wel 5 maanden blijven zitten.

 

Aandachtspunten bij hairextensions

Mits de salon de extensions goed plaatst, het eigen haar in goede conditie is en de extensions thuis goed worden verzorgd, is er geen risico aan het dragen van extensions. Het is wel erg belangrijk dat de extensions er op tijd worden uitgehaald. Laat je ze te lang zitten, dan kunnen de extensions schadelijk zijn voor het haar. Een goede salon zal hier ook altijd op wijzen. Bovendien is het tussendoor altijd mogelijk om tijdelijke (niet-permanente) extensions te nemen als het haar even niet in topconditie is.