Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Balmain Hair Extensions

€ 48,45 € 57,00
+ -
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Balmain Fill-in Extensions

De Fill-in extensions (ook wel bonding extensions genoemd) van Balmain zijn 100% Remy gesorteerd haar van Aziatische oorsprong. De extensions bevatten een V-vorm Siliconen bonding. De extensions zijn beschikbaar in de haarstructuur steil haar en beschikbaar in verschillende lengtes. Garantie op de extensions van Balmain Hair zijn enkel van toepassing wanneer je de aanbevolen verzorgingsproducten gebruikt en de garantiekaartje (in de verpakking) bewaart. 

Hoeveel pakjes (per 50 verpakt) heb je nodig?

Richtlijn Lengte & Volume
Dun  1 - 2 Pakjes
Normaal  2 - 3 Pakjes
Dik  3 - 4 Pakjes

Balmain bonding extensions

Verzorgingsadvies

Wij adviseren om jouw eigen haar en de extensions te verzorgen met de Balmain verzorgingsproducten. Conditioner of alleen in de punten van het haar gebruiken. Niet nat uitkammen of borstelen.

Kleur advies

Enkel de leveltinten van Balmain Extensions kunnen worden gekleurd. Kleuren is op eigen risico en de garantie vervalt. 

Plaatsing advies

Wij raden je aan om de extensions te plaatsen bij een kapper die gespecialiseerd is in bonding extensions. 

Great Hair Extensions biedt tevens cursussen aan in het plaatsen van de bonding extensions. Kijk eens bij onze training hairextensions en reserveer jouw plek om deze snelle manier van hairextensions plaatsen onder de knie te krijgen.

Garantie

We geven 6 maand garantie op de extensions van Balmain Hair. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van Balmain verzorgingsproducten gebruikt. De producten schaden het haar niet. Meer weten over de garantie? Lees hier meer over de garantie op Balmain Hair Extensions..

Producteigenschappen
Misschien vind je dit ook interessant