Facebook Pixel

Great Hair Tape Extensions | Great Hair Extensions

Vanaf € 47,25 € 57,17
+ -
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Great Hair Tape Extensions

De tape extensions van Great Hair zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en twee lengtes (40cm en 50cm). De structuur is natural straight, dit betekent dat het haar stijl is met een zeer lichte natuurslag. Het haar is vervaardigd uit het beste verkrijgbare 100% echt haar. Hierdoor kun je het haar stylen zoals je dat met je eigen haar doet. Vanzelfsprekend zijn geschikte verzorgingsproducten hierbij een must. Wij adviseren de Great Hair Tape Extensions daarom in combinatie met de Great Hair verzorgingsproducten om het haar in optimale kwaliteit te houden. 

Het is raadzaam de tape met de zogenaamde 'sandwich-methode' te plaatsen. Dit wil zeggen dat 2 tapes op elkaar worden geplakt. Hierdoor verspreid je het gewicht van de tape extensions over het haar, waarmee het draagcomfort vergroot. De Great Hair Tape Extensions zijn te herplaatsen met de Great Hair Re-tape

Voordat je een tape extensions gaat plaatsen, is het van groot belang dat het eigen haar wordt gewassen met een diep reingde shampoo. Wij raden de Pre-wash van Great Hair Extensions aan. Dit product is speciaal ontwikkeld om het eigen haar diep te reinigen. Op deze manier is het haar geheel vetvrij en is de kans op het uitvallen van extensions nihil.

Nadat je de tape extensions hebt geplaatst is het raadzaam om de extensions nog met de multitang van Great Hair dicht te knijpen.

Hoeveel pakjes (per 10 verpakt, 4cm breed) heb je nodig? 

  • dun haar; ongeveer 4 pakjes
  • normaal haar; ongeveer 5 pakjes
  • dik haar; ongeveer 6 pakjes

Kleur advies

Weet jij niet welke haar extensions je moet kiezen na het bekijken van de foto's? Geen paniek! Je kan via onze mail info@greathairextensions.nl vragen om kleuradvies of via whatsapp +31-850659079. Stuur ons een foto van jouw gehele haarlengte in daglicht (zonder filter). Wij zullen je zo goed mogelijk helpen bij het uitkiezen van de juiste kleur. Twijfel je tussen twee kleuren? Bestel een kleursample!

sticker extensions

Verzorgingsadvies

Wij adviseren om de jouw eigen haar en de extensions te verzorgen met de Great Hair Pro line. Conditioner alleen in de punten van het haar gebruiken. Niet nat uitkammen of borstelen.

Wanneer je de haren van Great Hair wilt kleuren adviseren wij het haar te kleuren op basis van 3% waterstofperoxide. Het kleuren van de extensions is op eigen risico en de garantie vervalt. 

Plaatsing advies

Wij raden je aan om de extensions te plaatsen bij een kapper die gespecialiseerd is in tape extensions. 

Great Hair Extensions biedt tevens cursussen aan in het plaatsen van de tape extensions. Kijk eens bij onze training hairextensions en reserveer jouw plek om deze snelle manier van hairextensions plaatsen onder de knie te krijgen.

Garantie

We geven 6 maand garantie op de extensions van Great Hair Extensions. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van Great Hair Pro line gebruikt. De producten schaden het haar niet.

De kleuren 1002 & 1003 kunnen een kleurnuance afwijken van de kleurenring. Op teruglopen van deze twee kleuren geven wij geen garantie. 

Meer weten over de garantie? Lees hier meer over de garantie op Great Hair Extensions..

 

 

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen beoordelingen beschikbaar