Facebook Pixel

Welke extensions moet ik kiezen?

Je wordt in de media overspoeld met celebs die prachtige, volle bossen met haar hebben. De één overtreft de ander! Reken maar dat een groot deel van deze celebs extensions draagt, want zeg nou zelf; het is prachtig. Nu denk je natuurlijk gelijk dat een haarverlenging onbetaalbaar is, maar niets is minder waar. Goede extensions kunnen juist heel betaalbaar zijn, waardoor een haarverlenging van goede kwaliteit voor iedereen iets is om niet alleen maar van te dromen. Wij bieden extensions aan voor elke portemonnee, zodat je geen concessies hoeft te doen.

Kiezen van hairextensions

Je bent op het punt gekomen dat je hebt besloten dat je haarverlengingen wilt gaan aanbieden en/of aanschaffen en je gaat je er meer in verdiepen. Maar dan; zoveel keuze! Vragen als 'welke extensions moet ik kiezen' en 'wat is een goede kwaliteit' gaan door je hoofd.

Er zijn veel verschillende soorten extensions te verkrijgen en als je niet weet welk soort het meeste geschikt is, dan wordt het al snel lastig.
Wij helpen je daarom graag en vertellen je over de verschillende systemen binnen de wereld van haarverlengingen.

 

 

 

Bonding Extensions

Bonding extensions zijn misschien wel de meest bekende vorm van haar verlengen. Door middel van kleine waxjes die je door middel van een warmtetang met het eigen haar versmelt, worden de lokken (extensions) in het haar geplaatst. Het is een permanente vorm van haar verlengen, de extensions zitten tot 4 a 5 maanden in het haar. Bonding extensions worden veelal gekozen voor het natuurlijke resultaat dat kan worden bereikt.

De bonding (tip) van de extension is veelal gemaakt van keratine, maar kan ook gemaakt zijn van siliconen. Dit verschilt vaak per merk. De merken Great Hair Extensions, Di Biase Hair Extensions & Euro SoCap Extensions hebben een bonding die is gemaakt van keratine. Balmain Hair gebruikt siliconen bondingen, deze dienen dan ook met een speciale warmtetang worden geplaatst.

Bekijk ons aanbod Bonding Extensions

 

Tape Extensions

Een haarverlenging met tape extensions is één van de snelste manieren om een permanente verlenging te plaatsen. De haren zijn bevestigd op een smalle tape (ook wel sticker genoemd), welke in het eigen haar bevestigd wordt. Op een enkele tape wordt het eigen haar geplaatst, waarna er vervolgens een tweede tape bovenop wordt geplakt. Hierdoor onstaat 1 passé, middels de 'sandwich-methode'.

Voordeel van deze methode is dat de tape extensions gemakkelijk een eenvoudig weer opnieuw te plaatsen zijn.

Bekijk ons aanbod Tape Extensions

Weave Extensions

Een weaving, ook wel haarmatten of weft genoemd, is een populaire vorm van het haar verlengen. Een weaving bestaat uit een lange band (vaak 1 meter breed) met daarop het haar genaaid. Doordat het een flexibel systeem is, kan er voor meerdere manieren van bevestiging worden gekozen. Een weaving kan door middel van een vlecht, microrings, haarlijm, bondings of clips in het haar worden bevestigd.

Afhankelijk van de gekozen manier, zit het haarstuk tijdelijk of permanent in het eigen haar.

Bekijk ons aanbod Weave Extensions

Clip in extensions

Clip In Extensions, ideaal voor een feestje of shooting. Gewoon als je snel een dag lang en vol haar wilt, zijn de clip in extensions bij uitstek geschikt.

Clip In Extensions zijn een niet-permanente haarverlenging en daarom vaak van een zogenaamde dagkwaliteit. Dit betekent dat het haar niet geschikt is om 's nachts te dragen (i.v.m. het schuren over het kussen). Voordeel hiervan is dat het haar lang meegaat en niet uitgroeit zoals dat bij de permanente vormen van haar verlengen wel het geval is.

Bekijk ons aanbod Clip in Extensions

Wire Extensions | One Piece Extensions

One Piece Extensions, ideaal voor een feestje of shooting. Gewoon als je snel een dag lang en vol haar wilt, zijn de One Piece extensions bij uitstek geschikt.

One Piece Extensions zijn een niet-permanente haarverlenging en daarom vaak van een zogenaamde dagkwaliteit. Dit betekent dat het haar niet geschikt is om 's nachts te dragen (i.v.m. het schuren over het kussen). Voordeel hiervan is dat het haar lang meegaat en niet uitgroeit zoals dat bij de permanente vormen van haar verlengen wel het geval is.

Bekijk ons aanbod Wire Extensions

Onze merken

 

Great Hair Extensions

Great Hair Extensions biedt een haarverlenging van de beste kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. Een uitmuntend goede kwaliteit haarverlenging is door Great Hair Extensions niet langer onbetaalbaar. Door de extensions met de hand te produceren, wordt aan elke pluk haar maximale aandacht geschonken.

Di Biase Extensions

Di Biase Hair Extensions biedt een haarverlenging tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor is een haarverlenging voor iedereen betaalbaar. Door het brede assortiment aan haarverlengingen, is er voor een ieder een passende oplossing.

 

Euro Socap Extensions

Euro SoCap Extensions is een zeer bekende naam in de wereld van haarverlengingen. Met een constante kwaliteit in de productie, weet Euro SoCap een goede prijs-/kwaliteitsniveau vast te houden.

 

Balmain Extensions

Balmain is geen onbekend merk, vooral in de modewereld staat dit merk hoog aangeschreven. De statements in de modelijn van Balmain worden vertaald naar hun extensionslijn.

 

 

 

 Hair Extensions Termen

Double Drawn

Er zijn geen kortere lengtes in het haar verwerkt. De extensions zijn vol van aanzet tot punt.

Single Drawn

Er zijn kortere lengtes in het haar verwerkt. Hierdoor zijn de extensions niet vol van aanzet tot punt.

Human Hair

Er is gebruikt gemaakt van echt mensenhaar waardoor het dezelfde eigenschappen heeft als het eigen haar.

Remy Haar

De haarschubben zijn intact en staan allemaal in dezelfde richting. Hierdoor knoopt en klit het haar niet.

Straight

Het haar is steil en vertoont nauwelijks tot géén natuurslag.

Natural straight

Het haar is steil met een lichte natuurslag.

Natural wavy

Het haar vertoont een sterke natuurslag.

Curly

Het haar vertoont een zeer sterke natuurslag.