Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Balmain Microring Extensions

€ 73,31 € 86,25
+ -
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Balmain Microring Extensions

De Microring Extensions van Balmain zijn 100% Remy gesorteerd haar van Aziatische oorsprong. De extensions zijn verkrijgbaar in de haarstructuur steil haar en beschikbaar in de lengte 40cm. Garantie op de extensions is enkel van toepassing wanneer je de aanbevolen verzorgingsproducten gebruik.

Verpakt er 50stuk.

De Microring Extensions van Balmain zijn 100% Remy gesorteerd haar van Aziatische oorsprong. De extensions zijn verkrijgbaar in de haarstructuur steil haar en beschikbaar in de lengte 55cm. Garantie op de extensions is enkel van toepassing wanneer je de aanbevolen verzorgingsproducten gebruik.

Twijfel je over de kleur?
Mocht je twijfelen over de kleur, kun je een kleurenring van Balmain aanschaffen.

Hoe bevestig je de Balmain Microring extensions?
Voor het plaatsen van de microringen, adviseren wij gebruikt te maken van een inzettang.

De verzorging van de Balmain Microring Extensions;
Verzorg de tape extensions op de juiste manier, zodat je er lang van kan genieten! Gebruik hiervoor de shampoo en conditioner van het merk Balmain, zodat ze lang mooi blijven. Zorg dat het haar droog is voordat je gaan slapen, om klitten te voorkomen. Borstel het haar goed door met een speciale extensions borstel.

Zit er garantie op het haar?
6 maanden garantie op Balmain Extensions is enkel van toepassing wanneer je de aanbevolen verzorgingsproducten gebruikt en de garantiekaartjes ( in de verpakking) bewaart.

Kun je het haar verven?
Enkel de leveltinten van Balmain Extensions kunnen worden gekleurd. Kleuren van hairextensions is op eigen risico. 

Producteigenschappen