Facebook Pixel

Verzending

Als je vandaag voor 22:00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden, mits de volledige bestelling betaald en op voorraad is. Bestel je na 22.00 uur dan wordt de bestelling de volgende dag verstuurd.

 

Verzendkosten Pakketpost Standaard

De kosten voor het versturen van een pakket binnen Nederland bedragen € 4.98 (excl. BTW). Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,00 (excl. BTW).

De kosten voor het versturen van een pakket buiten Nederland, binnen Europa bedragen € 7.00 (excl. BTW). Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,00 (excl. BTW).

 

Levertijd

Als je voor 22:00 uur besteld en er zijn geen bijzonderheden van toepassing, dan verlaat het pakketje diezelfde dag ons magazijn. Zodra jouw bestelling door ons is verstuurd, ontvang je ‘s avonds een mail in je mailbox met daarin jouw Post NL Track & Trace code. Zo kun je eenvoudig je bestelling volgen.

 

Afhalen

Let op: door het corona virus is het momenteel niet mogelijk om je bestelling bij ons magazijn af te halen. Onze excuses voor het ongemak. Je kunt je bestelling ook afhalen bij ons magazijn aan de Parallelweg 9 in Groenlo. Het magazijn is van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00 geopend voor het afhalen van bestellingen. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden wanneer jouw bestelling afgehaald kan worden. Neem voor het afhalen van je bestelling de bestelbevestiging die je per mail ontvangt mee.

 

Pakketje niet ontvangen

Heb je jouw pakketje niet ontvangen? Doorloop de volgende stappen.

• Check de Track & Trace code van de zending. Het kan voorkomen dat het pakketje vertraging heeft opgelopen bij PostNL.

• Controleer of je de juiste adresgegevens hebt ingevuld.

• Kijk in je brievenbus. Het kan zijn dat je een ‘gemist’ briefje in de bus hebt liggen. Dit wil zeggen dat de bezorger je heeft gemist. Op dit briefje staat waar je het pakketje af kunt halen of wat het nieuwe bezorgmoment is.