Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Garantie

Garantie Great Hair Exensions

Omdat wij dermate overtuigd zijn van de kwaliteit van onze Great Hair Extensions en onze verzorging producten durven wij hier gerust 6 maanden garantie op te geven! Met een haarverlenging van Great Hair Extensions bent u zeker van absolute kwaliteit. Het haar is zacht, vol en voelt natuurlijk aan. In combinatie met de Great Hair Proline verzorgingslijn (Shampoo, Conditioner, Masker, Argan Oil en Borstel) haalt u het maximale uit uw haarverlenging.

Wanneer u gebruik maakt van deze Great Hair Proline haar verzorgings producten, kunt u aanspraak maken op de 6 maanden garantie*. Dit is exclusief op het merk Great Hair Extensions. Wij bieden deze verzorging als pakket aan, waardoor u er zeker van bent dat u alles in huis heeft om optimaal en langdurig te kunnen genieten van uw haarverlenging. Desondanks zijn wij er van overtuigd dat u geen aanspraak hoeft te maken op deze garantie. Great Hair Extensions staat immers voor een kwalitatief, hoogwaardige haarverlenging. Uiteraard zijn de verzorgingsproducten uitstekend geschikt voor andere merken haarverlenging, echter kunnen wij op andere merken geen garantie geven.

* De garantie op Great Hair Extensions kan alleen worden gegeven wanneer u de Great Hair verzorgingsproducten gebruikt en hiervan ook een factuur kan overleggen (opgesteld door Great Hair Professionals BV).

- Op productiefouten wordt 6 maanden garantie gegeven, mits de geadviseerde Great Hair Proline verzorgingsproducten zijn gebruikt. Deze producten schaden het haar niet.
- Op het plaatsen van extensions kunnen wij geen garantie geven, hiervoor is een goede training/opleiding en productinformatie nodig.
- Bij klachten over het uitvallen van extensions, dienen er (minimaal) 10 extensions te worden teruggestuurd, waarna zal worden onderzocht hoe dit zich voor heeft kunnen doen. Great Hair Professionals zal hier een eerlijk oordeel over vellen, welke bindend is.
- Bij Gebruik op permantente-, demi-, semi- haarkleuring, toner of zilvershampoo ontvang je geen garantie. 
- Keratine bondings mogen niet geknipt worden. 

Garantie Balmain

Omdat Balmain overtuigd is van de kwaliteit van de hairextensions en de verzorging van Balmain geven wij 6 maand garantie op het haar! 6 maanden garantie op Balmain Extensions is enkel van toepassing wanneer je de aanbevolen verzorgingsproducten gebruikt en het garantiekaartje (zie verpakking) en de factuur van aankoop bewaart. Op productfouten wordt 6 maanden garantie gegeven, mits de geadviseerde Balmain verzorgingslijn is gebruikt. De producten schaden het haar niet.

Op het plaatsen van extensions kunnen wij geen garantie geven, hiervoor is een goede training/opleiding en productinformatie nodig. Enkel de level tinten van Balmain Extensions kunnen worden gekleurd. Het kleuren van de hairextensions is op eigen risico. Bij klachten over het uitvallen van extensions dienen er (minimaal) bonding 10 extensions te worden teruggestuurd, waarna zal worden onderzocht hoe dit zich voor heeft kunnen doen. Great Hair Professionals zal hier eerlijk oordeel over vellen, welke bindend is.

Garantie Euro Socap / Seiseta

We geven 3 maand garantie op de extensions van Euro Socap. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van de Great Hair Pro line wordt gebruikt. De producten schaden het haar niet. Op het plaatsen van extensions kunnen wij geen garantie geven, hiervoor is een goede training/opleiding en productinformatie nodig. Kleuren van de extensions is op eigen risico en de garantie vervalt, na het kleuren van de hairextensions.

Bij klachten over het uitvallen van extensions dienen er (minimaal) 10 bonding extensions te worden teruggestuurd, waarna zal worden onderzocht hoe dit zich voor heeft kunnen doen. Great Hair Professionals zal hier eerlijk oordeel over vellen, welke bindend is.

Garantie Dante Hair

We geven 3 maanden garantie op de extensions van Dante Hair. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van de Great Hair Pro line wordt gebruikt. De producten schaden het haar niet. Op het plaatsen van extensions kunnen wij geen garantie geven, hiervoor is een goede training/opleiding en productinformatie nodig. Kleuren van de extensions is op eigen risico en de garantie vervalt, na het kleuren van de hairextensions.

Bij klachten over het uitvallen van extensions dienen de extensions te worden teruggestuurd, waarna zal worden onderzocht hoe dit zich voor heeft kunnen doen. Great Hair Professionals zal hier eerlijk oordeel over vellen, welke bindend is.

Garantie Di Biase

We geven 1 maand garantie op de extensions van Di Biase Hair. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van de Great Hair Pro line wordt gebruikt. De producten schaden het haar niet. Op het plaatsen van extensions kunnen wij geen garantie geven, hiervoor is een goede training/opleiding en productinformatie nodig. Kleuren van de extensions is op eigen risico en de garantie vervalt, na het kleuren van de hairextensions.

Bij klachten over het uitvallen van extensions dienen de extensions te worden teruggestuurd, waarna zal worden onderzocht hoe dit zich voor heeft kunnen doen. Great Hair Professionals zal hier eerlijk oordeel over vellen, welke bindend is.