Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Euro Socap Extensions

Euro Socap Extensions

Filters
×
Categorie
Filter toepassen
Soort
 1. Extensions 2 artikelen
Filter toepassen
Prijs
Filter toepassen
Maat
Filter toepassen
Kleur
Filter toepassen

4 product(en)

 1. Toevoegen aan wishlist Euro SoCap Extensions
  Euro SoCap Extensions
  € 10,50
  € 12,71
 2. Toevoegen aan wishlist Euro Socap Microring Extensions
  Euro Socap Microring Extensions
  € 16,50
  € 19,97
 3. Toevoegen aan wishlist Euro SoCap Extensions - kleurenring Human Hair
  € 66,55 Morgen in huis
 4. Toevoegen aan wishlist Euro So. Cap. natural straight #530 55/60cm
  € 26,62 Morgen in huis

4 product(en)

Euro Socap Hair Extensions

Great Hair Extensions levert extensions van verschillende merken. Een voorbeeld van een topproduct tegen een scherpe prijs is Euro SoCap. Euro SoCap Extensions zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, zowel natuurlijke kleuren als fantasiekleuren. Het merk heeft zich in de loop der jaren bewezen als een merk in het hogere segment. Euro SoCap is wereldwijd een begrip in hairextensions branche.

Euro Socap Extensions Kopen

Een groot voordeel van Euro SoCap Extensions is de prijs. Het zijn relatief voordelige hairextensions, terwijl de kwaliteit doet verwachten dat het hoge prijzen vraagt. Zo komt een mooie bos haar voor iedereen binnen handbereik.
De Euro SoCap Extensions worden verwerkt in Italië en worden gemaakt van 100% Indisch menselijk haar. De extensions kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen, waardoor ze altijd mooi vallen met uw eigen haar. Het resultaat geeft hierdoor een natuurlijk effect.

''Er zijn 3 merken SoCap hairextensions, te weten Euro Socap, Socap Originals en She by SoCap. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen deze hairextensions van de 3 Socap's. Wij zijn van mening dat er geen verschil in zit. Alle drie de SoCap levenciers in Nederland beweren dat zij de 'enige echte SoCap' zijn. Echter was hun vader in het verleden de eigenaar van de enige SoCap, maar droeg het bedrijf over op zijn 3 zoons. Deze drie broers zijn jaren geleden hun eigen weg gegaan en hebben ieder voor zich op het zelfde product SoCap hairextensions hun eigen sticker geplakt om zo verder te kunnen gaan en de concurrentie met hen aan te kunnen gaan. Great Hair Extensions biedt u de Euro SoCap Extensions aan."

Euro Socap Verzorging

De SoCap hairextensions kunnen gekleurd worden, echter is het wel altijd op eigen risico.
Kleuren van de haarextensions is op basis van maximaal 3% waterperoxide.
Voor de verzorging van de Euro SoCap Extensions adviseren wij het Great Hair Proline verzorgingspakket. Met deze verzorging houd je de extensions in optimale conditie en kun je lang genieten van je haarverlenging.