Facebook Pixel
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Stijltangen

Stijltangen

Geen producten gevonden binnen de selectie.

GA.MA Stijltangen

De GA.MA staan bekend om hun gebruiksgemak en kwaliteit. De stijltangen van GA.MA hebben een ontzettend snelle opwarmtijd waardoor er snel mee gewerkt kan worden. Ook beschikken de stijltangen over ceramische platen die ervoor zorgen dat het haar niet gaat pluizen en er een mooie glans wordt gegeven over het haar. Door de vele temperatuurstanden zijn de stijltangen geschikt voor alle haartypes. Ook hebben de stijltang lange kabels en 360 graden draaiende kabels die ervoor zorgen dat je makkelijk en flexibel kunt werken. 

Stijltang Ceramic Digital CP1

De ceramische laag zorgt ervoor dat je het haar frizz-free kunt stijlen en krullen. Door de afgeronde platen kun je niet alleen het haar super stijlen maar ook slag aanbrengen in het haar. Door de flexibele temperatuur, 160C - 170C - 180C - 190C - 200C - 210C - 220C, is de CP1 voor alle haartypes geschikt. De 2,70 meter kabel zorgt ervoor je flexibel kunt werken!