Facebook Pixel
Proliss

Proliss

Filters
×
Categorie
Prijs
122 123
122 123

1 product

  1. Toevoegen aan wishlist Proliss Full Set (Stijltang, Twister en mini stijltang) Hot Pink
    € 148,72 Morgen in huis

1 product

Proliss

Proliss is mega popuair, zowel bij de consument, als de kapper en professional. Proliss heeft een groot assortiment ontwikkeld om het haar gezond en levendig te maken, en te houden. De tools van Proliss beschikken over keramische bladen en platen die zorgen voor een gezonde, verzorgende glans. Maar ook werken ze met infrarood technologie. Bekijk snel ons assortiment!

Proliss Stijltang

Proliss stijltangen hebben een optimale temperatuur van wel 230 graden. Ook zijn de platen 100% keramisch en hebben ze een zeer lange levensduur door hun hoge kwaliteit. De stijltangen zijn anti-statisch en voorkomen dat het haar gaat pluizen. Een echte favoriet is de Proliss Infusion in een aantal super gave kleuren en prints, bekijk ze snel!

Proliss Krultang

De Proliss Twisters zijn makkelijk in gebruik voor zowel consument als professional. Het zijn een van de meest verkochte krultangen op de markt, en zijn daarmee een grote marktleider op het gebied van krultangen. Ze hebben verschillende maten, namelijk: 18-9mm, 25-18mm, 32mm, 25mm en 19mm. De infrarood technologie beschermt het haar en voorkomt dat het haar gaat pluizen. Ze zijn geschikt voor alle haartypes. Haar er snel één in huis!