Facebook Pixel
Stijltangen

Stijltangen

2 product(en)

 1. Toevoegen aan wishlist ghd Unplugged Styler Black
  ghd Unplugged Styler Black
  € 276,86 € 335,00
  € 335,00 Morgen in huis
 2. Toevoegen aan wishlist ghd Unplugged Styler White
  ghd Unplugged Styler White
  € 276,86 € 335,00
  € 335,00 Morgen in huis

2 product(en)

ghd Stijltangen

Ons assortiment ghd stijltangen is erg geliefd en populair. ghd is een innovatief merk met de nieuwste technieken op het gebied van stylingtools. Met onze ghd stylers creëer je looks die er stijlvol, effortless en professioneel uitzien. 

ghd Gold Styler

Met een opwarm snelheid van 25 seconden is de Gold Styler een van de snelste in zijn soort. Het gestroomlijnde strakke design alleen al maakt de Gold Styler al een topper. na 30 minuten gaat de Styler automatisch op slaapstand en met de optimale stylingtemperatuur van 185C maakt je de mooiste uiteenlopende coupes. De twee nieuwe genratie hittesensoren, één in elke plaat, zorgen voor een consistente stylingtemperatuur tot in de punten. 

ghd MAX Styler 

De MAX Styler staat bekend om zijn twee 50.8mm brede platen voor moeiteloos en een stuk sneller stylen van alle soorten haartypes. De geavanceerde ceramische heath technologie zorgt voor een optimale temperatuur van 185C. De brede platen zijn in staat om lange bredere secties haar met gemak te steilen. Met een opwarmtijd van 30 seconden is hij ontzettend snel. Ook de MAX Styler heeft slaapstand na 30 minuten inactiviteit. Een echte aanrader!