Great Hair Full Head Clip In

Vanaf € 147,00 € 177,87
+ -
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Great Hair Clip in Extensions

Met 1 pakket creëer je een complete haarverlenging, maar uiteraard is het ook mogelijk om alleen extra volume te creëren met de losse clip. Je hebt het allemaal zelf in de hand!

Een pakket met Clip In Extensions bevat 100 gram haar, wat gelijk staat aan 100 tot 120 extensions.

De extensions zijn van een zogenaamde dagkwaliteit, wat betekent dat het haar tijdens de slaap niet gedragen dient te worden.

Voor de verzorging van de extensions, adviseren wij de verzorgingsproducten van Great Hair. Deze producten zorgen ervoor dat het haar de maximale verzorging krijgt om ze prachtig glanzend en zacht te houden.

 

Kleur advies

Weet jij niet welke haar extensions je moet kiezen na het bekijken van de foto's? Geen paniek! Je kan via onze mail info@greathairextensions.nl vragen om kleuradvies of via whatsapp +31-850659079. Stuur ons een foto van jouw gehele haarlengte in daglicht (zonder filter). Wij zullen je zo goed mogelijk helpen bij het uitkiezen van de juiste kleur. Twijfel je tussen twee kleuren? Bestel een kleursample!

Clip-in Extensions

Verzorgingsadvies

Wij adviseren om jouw eigen haar en de extensions te verzorgen met de Great Hair Pro line. Conditioner alleen in de punten van het haar gebruiken. Niet nat uitkammen of borstelen.

Wanneer je de haren van Great Hair wilt kleuren adviseren wij het haar te kleuren op basis van 3% waterstofperoxide. Het kleuren van de extensions is op eigen risico en de garantie vervalt. 

 

Garantie

We geven 6 maand garantie op de extensions van Great Hair Extensions. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van Great Hair Pro line gebruikt. De producten schaden het haar niet.

De kleuren 1002 & 1003 kunnen een kleurnuance afwijken van de kleurenring. Op teruglopen van deze twee kleuren geven wij geen garantie. 

Meer weten over de garantie? Lees hier meer over de garantie op Great Hair Extensions..

 

 

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen beoordelingen beschikbaar