Facebook Pixel

Great Hair Extensions

€ 26,36 € 35,15
+ -
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Great Hair Bonding Extensions

Great Hair Extensions biedt een haarverlenging van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Door de handmatige verwerking en controle van het Indiase haar, krijgt elke hairextension maximale aandacht. 

De extensions zijn vol tot in de punten, vallen soepel, zijn goed te stylen en hebben prachtige, glanzende natuurkleuren. 

Great Hair is Remy gesorteerd, wat zoveel zegt als dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondings en zijn Ultra Schall inzetbaar of door middel van de warmte connector.

Great Hair Extensions natural straight kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen na het wassen van het haar. Dit is een normale eigenschap van het haar. Om deze reden wordt het haar met de structuur natural straight verkocht en niet als steil.

Great Hair Extensions natural wavy hebben een sterke natuurslag. Het is raadzaam de krul met een diffuser in model te houden.

Hoeveel pakjes (per 25 verpakt) heb je nodig?

Richtlijn Lengte & Volume
Dun 3 - 5 Pakjes
Normaal 4 - 5 Pakjes
Dik 5 - 6 Pakjes

Kleur advies

Weet jij niet welke haar extensions je moet kiezen na het bekijken van de foto's? Geen paniek! Je kan via onze mail info@greathairextensions.nl vragen om kleuradvies of via whatsapp +31-850659079. Stuur ons een foto van jouw gehele haarlengte in daglicht (zonder filter). Wij zullen je zo goed mogelijk helpen bij het uitkiezen van de juiste kleur. Twijfel je tussen twee kleuren? Bestel een kleursample!

Bonding Extensions

Verzorgingsadvies

Wij adviseren om jouw eigen haar en de extensions te verzorgen met de Great Hair Pro line. Conditioner alleen in de punten van het haar gebruiken. Niet nat uitkammen of borstelen.

Wanneer je de haren van Great Hair wilt kleuren adviseren wij het haar te kleuren op basis van 3% waterstofperoxide. Het kleuren van de extensions is op eigen risico en de garantie vervalt. 

Plaatsing advies

Wij raden je aan om de extensions te plaatsen bij een kapper die gespecialiseerd is in bonding extensions. 

Great Hair Extensions biedt tevens cursussen aan in het plaatsen van de bonding extensions. Kijk eens bij onze training hairextensions en reserveer jouw plek om deze snelle manier van hairextensions plaatsen onder de knie te krijgen.

Garantie

We geven 6 maand garantie op de extensions van Great Hair Extensions. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van Great Hair Pro line gebruikt. De producten schaden het haar niet. Meer weten over de garantie? Lees hier meer over de garantie op Great Hair Extensions..

 

 

Producteigenschappen