Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Great Hair One Minute - Miracle Wire

€ 185,00
+ -
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Great Hair One Minute

Voor één avondje lange haren, een dikke bos krullen voor een bijzondere dag of voor iedere dag? Tot voor kort droomden we er alleen van of moesten we uren in de kappersstoel zitten. Met de One Minute van Great Hair zijn lange steile haren of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou! Gewoon lekker zelf doen, makkelijk en snel!

De Great Hair One Minute is een systeem waarmee je binnen 1 minuut een complete haarverlenging van 50cm creëert. Door het subtiele onzichtbare draadje, ziet niemand dat jij hairextensions draagt.

Door het unieke bevestigingssysteem maak jij het haarstuk eenvoudig op maat voor jouw hoofd. Doordat het haarstuk uit 100% echt haar bestaat, kun je het stylen zoals je dat met je eigen haar doet.

De (afneembare) clip zorgt ervoor dat je haarverlenging perfect op z'n plek blijft zitten, de hele dag!

- zeer mooie & zachte afwerking, voor extra draagcomfort
- uiterst flexibele band, past zich gemakkelijk aan aan de ronding van je hoofd
- uniek systeem om op maat te maken

De One Minute kan op 3 manieren gedragen worden:

  • De One Minute werkt met een onzichtbaar draadje die over het hoofd gedragen wordt, tussen het eigen haar in. Deze techniek brengt absoluut géén schade toe aan het haar en is dan ook zeer geschikt voor mensen met dun haar.
  • De One Minute kan ook gedragen worden met 4 / 6 clipjes aan de binnenzijde van het haarstuk, tussen het eigen haar in. Deze manier van dragen zorgt ervoor dat het haar perfect op de plek blijft zitten. Extra clipjes zijn niet inbegrepen.
  • Het is ook mogelijk om het haarstuk te bevestigen door middel van de bovenstaande 2 technieken. U gebruikt zowel het draad als de clips om het haarwerk vast te zetten. Perfect voor ultieme stevigheid en gewichtsverdeling.

 Wire Extensions

Great Hair Extensions biedt een haarverlenging van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Door de handmatige verwerking en controle van het Indiase haar, krijgt elke extensions maximale aandacht!

De extensions zijn vol tot in de punten, vallen soepel, zijn goed te stylen en hebben prachtige, glanzende natuurkleuren. 

Great Hair is Remy gesorteerd, wat zoveel zegt als dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondings en zijn Ultra Schall inzetbaar of door middel van de warmte connector.

Great Hair Extensions natural straight kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen na het wassen van het haar. Dit is een normale eigenschap van het haar. Om deze reden wordt het haar met de structuur natural straight verkocht en niet als steil.

Great Hair Extensions natural wavy hebben een sterke natuurslag. Het is raadzaam de krul met een diffuser in model te houden.

Extensions met draadje

Kleur advies

Weet jij niet welke haar extensions je moet kiezen na het bekijken van de foto's? Geen paniek! Je kan via onze mail info@greathairextensions.nl vragen om kleuradvies of via whatsapp +31-850659079. Stuur ons een foto van jouw gehele haarlengte in daglicht (zonder filter). Wij zullen je zo goed mogelijk helpen bij het uitkiezen van de juiste kleur. Twijfel je tussen twee kleuren? Bestel een kleursample!

Verzorgingsadvies

Wij adviseren om jouw eigen haar en de extensions te verzorgen met de Great Hair Pro line. Conditioner alleen in de punten van het haar gebruiken. Niet nat uitkammen of borstelen.

Wanneer je de haren van Great Hair wilt kleuren adviseren wij het haar te kleuren op basis van 3% waterstofperoxide. Het kleuren van de extensions is op eigen risico en de garantie vervalt. 

Garantie

We geven 6 maand garantie op de extensions van Great Hair Extensions. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van Great Hair Pro line gebruikt. De producten schaden het haar niet. Meer weten over de garantie? Lees hier meer over de garantie op Great Hair Extensions..

 

 

 

Producteigenschappen