Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Balmain Double Hair

€ 61,20 € 72,00
+ -
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Balmain Double Hair

Snel en eenvoudig een haarverlenging? In 35 minuten heb je een complete haarverlenging met de Balmain Double Hair. Balmain DoubleHair is te bevestigen door middel van de bijgeleverde waxjes/bonds, Ook zijn de wefts perfect te bevestigen met de eveneens bijgeleverde microringen. Balmain DoubleHair kunt u ook gebruiken als Clip In aangezien aan elke baan reeds clips bevestigd zijn. Tevens kun je DoubleHair prima gebruiken als hairweave. De Balmain Double Hair kun je 2 tot 3 keer opnieuw gebruiken. Tevens krijg je 6 maand garantie van Balmain bij gebruik van de Balmain verzorgingsproducten.

  • 1 Balmain DoubleHair Single Pack 55cm; Plusbonds en Microrings inbegrepen.
  • 1 Balmain DoubleHair 3 Pack 40cm; Plusbonds en Microrings inbegrepen.

Twijfel je over de kleur?

Mocht je twijfelen over de kleur, kun je een kleurenring van Balmain aanschaffen.

Verzorgingsadvies

Wij adviseren om de jouw eigen haar en de extensions te verzorgen met de Balmain verzorgingsproducten. Conditioner of allen in de punten van het haar gebruiken. Niet nat uitkammen of borstelen.

Kleur advies

Enkel de leveltinten van Balmain Extensions kunnen woren gekleurd. Kleuren is op eigen risico en de garantie vervalt. 

Garantie

We geven 6 maand garantie op de extensions van Balmain Hair. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van Balmain verzorgingsproducten gebruikt. De producten schaden het haar niet. Meer weten over de garantie? Lees hier meer over de garantie op Balmain Hair Extensions..

Producteigenschappen