Facebook Pixel

Great Hair Weave Extensions | Great Hair Extensions

€ 101,50 Vanaf € 122,82
+ -
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Great Hair Weave Extensions

Prachtige volume en lengte in een handomdraai creëer je met de Great Hair Weave Extensions. De hair extensions zijn gemaakt van 100% Indiase haar en zijn absoluut van topkwaliteit. 

De weave extensions van Great Hair zijn 50cm lang en ca. 50cm breed. De wefts hebben een gewicht van ca. 50gram. 

Let op! De Weave dient altijd te worden 'afgedicht' met een haarlijm indien de weaving smaller wordt gemaakt. 

De Extensions zijn leverbaar in de haarstructuur natural straight (lichte tot sterke natuurslag). De weave extensions zijn vol tot in de punten, vallen soepel, zijn goed te stylen en hebben prachtige, glanzende natuurkleuren. De Weave extensions zijn Remy, gesorteerd, hierdoor zal het niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. 

Hoeveel pakjes (verpakt per 50gram) heb je nodig?

Richtlijn Lengte & Volume
Dun 1 - 2 Pakjes
Normaal 2 - 3 Pakjes
Dik 3 - 4 Pakjes

 

Kleur advies

Weet jij niet welke haar extensions je moet kiezen na het bekijken van de foto's? Geen paniek! Je kan via onze mail info@greathairextensions.nl vragen om kleuradvies of via whatsapp +31-850659079. Stuur ons een foto van jouw gehele haarlengte in daglicht (zonder filter). Wij zullen je zo goed mogelijk helpen bij het uitkiezen van de juiste kleur. Twijfel je tussen twee kleuren? Bestel een kleursample!

Haarmatten

Verzorgingsadvies

Wij adviseren om de jouw eigen haar en de extensions te verzorgen met de Great Hair Pro line. Conditioner of alleen in de punten van het haar gebruiken. Niet nat uitkammen of borstelen.

Wanneer je de haren van Great Hair wilt kleuren adviseren wij het haar te kleuren op basis van 3% waterstofperoxide. Het kleuren van de extensions is op eigen risico en de garantie vervalt. 

Plaatsing advies

Wij raden je aan om de extensions te plaatsen bij een kapper die gespecialiseerd is in weave extensions. 

Great Hair Extensions biedt tevens cursussen aan in het plaatsen van weave extensions. Kijk eens bij onze training hairextensions en reserveer jouw plek om deze snelle manier van hair extensions plaatsen onder de knie te krijgen.

Garantie

We geven 6 maand garantie op de extensions van Great Hair Extensions. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van Great Hair Pro line gebruikt. De producten schaden het haar niet.

De kleuren 1002 & 1003 kunnen een kleurnuance afwijken van de kleurenring. Op teruglopen van deze twee kleuren geven wij geen garantie. 

Meer weten over de garantie? Lees hier meer over de garantie op Great Hair Extensions..

 

 

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen beoordelingen beschikbaar