Naar overzicht

NIEUW in Amersfoort sinds 2 april 2024

Traingsruimte Sudac Amersfoort
Nino Hieltjes, 10/04/2024 In Perfect on People

Met grote trost willen we melden: Per 2 april 2024 is onze tweede eigen Sudac/POP educatiecentrum in het winkelcentrum van Amersfoort geopend. De centraal gelegen trainingslocatie in Nederland waar we zoveel vragen over kregen. Goed te bereiken via auto én openbaar vervoer. In een speciaal daarvoor ingericht centrum is er met 10 complete werkplekken alle ruimte om met kappers professionele trainingen te volgen. Maar how-to demonstraties voor nog meer kappers staat ook op het programma.

Met de komst van Amersfoort zijn we in staat om nog meer kwalitatieve trainingen te geven en hebben we een centrale plek in Nederland waar ons hard groeiende aantal kappers dat met onze merken POP Perfect on People en de luxe hair-extensions van Double True volop getraind en geïnspireerd kan worden.

Het educatieprogramma is constant in ontwikkeling en nieuwe dagen volgen. De agenda is altijd online up-to-date. Neem de eerstvolgende ‘POP colorist’ training van 22 april. In onze ogen een absolute must voor al onze nieuwe POP klanten. In een zeer ontspannen sfeer gaat onze POP educator Mirjam nog eens door het POP kleurprogramma heen waardoor je straks de mooiste kleuren kunt adviseren en ieder kleurprobleem kunt oplossen.

Adres
Sudac educatiecentrum
Sint Jorisstraat 1
Amersfoort