Greathairextensions.nl is dé extensions groothandel van Nederland!

Sinds februari 2019 is Great Hair Professionals B.V. onderdeel van Sudac Hair & Beauty, distribiteur van Kadus Professional, bedenker en producent van Perfect On People (POP) en kappersgroothandel www.sudac.nl. “Sudac Hair & Beauty was op zoek naar een uitbereiding van het portfolio en kwam zo bij Great Hair Professionals B.V. terecht, waar de extensions van het merk Great Hair onder vallen”, Aldus Femke Pouwen – Willemsen. We gaan met Femke in gesprek over Great Hair Professionals B.V. zo uniek maakt.

Je wordt in de media overspoeld met beroemdheden die prachtige en volle haarbossen hebben. De één overtreft de ander. En reken maar dat een groot deel van deze beroemdheden extensions draagt. Veelal wordt gedacht dat een haarverlenging onbetaalbaar is, maar niets is minder waar. Volgens Femke kunnen goede extensions juist heel betaalbaar zijn, waardoor een haarverlenging van goede kwaliteit voor iedereen iets is om niet alleen maar van te dromer. “Great Hair biedt verschillende merken haar extensions met de juiste kwaliteit/prijs verhouding, voor iedere portemonnee.”

Ons eigen merk Great Hair Extensions is afkomstig uit de tempels van India, de grootste tempel om precies te zijn, en wordt vervaardigd in onze fabriek in Italië. Het tempelcomplex Tirumale Tirupati ligt in het zuiden van India. In het verleden werd het haar door de tempels terug geschonken aan ‘moeder natuur’. Femke legt uit: “Het haar werd aan de zee en rivieren geschonken. Tegenwoordig wordt het haar verzameld en verkocht omdat er vanuit het westen veel vraag naar is. Elke Hindoe wordt één keer in zijn leven kaalgeschoren, om zo god te bedanken dat hij of zij geboren is. De tempel verkoopt het haar en daardoor blijft de tempel bestaan. Daarnaast zorgt de tempel voor gratis scholing en wordt het ziekenhuis gefinancierd.”

100% Remy Hair
Alle merken haar extensions die Greathairextensions.nl verkoopt bestaan uit 100% Remy Hair. “Het begrip Remy hair mag gebruikt worden wanneer de haarschubben (van een haarbundel) in dezelfde richting liggen. De schubben schuren hierdoor niet langs elkaar en kunnen daardoor minder snel knopen of klitten. Een goed voorbeeld van zeer kwalitatief haar is, Indiaas Haar. Hier wordt het haar eerst ingevlochten en daarna afgeknipt, waardoor gegarandeerd is dat alle haren in dezelfde richting liggen.

Het assortiment
Greathairextensions.nl heeft een breed assortiment met verschillende merken en soorten haarverlenging. “We bieden voor iedere klant wat wils. Zo hebben we Bonding, Tape Weave, Microring, Clip in & Wire extensions vanaf een lengte van 30cm tot wel 60cm. De extensions zijn beschikbaar in verschillende kleuren en in verschillende structuren natural straight en natural wavy. Om de salons te ondersteunen in he werken met de extensions, biedt Greathairextensions.nl ok trainingen aan in de technieken Bonding, Tape en Weave extensions.”

Toegevoegde waarde voor iedere salon
Iedere salon mag met de extensions van Great Hair werken. Femke is van mening dat het werken met hair extensions nu meer dan ooit van toegevoegde waarde kan zijn voor je salon. “Het is in deze tijd belangrijk om je als salon te onderscheiden van andere salons. Iedereen zoekt naar omzet verhogende kapperstechnieken. Great Hair biedt niet alleen kwaliteit, maar ook eens zeer uitgebreid assortiment, waardoor je iedere klant tegemoet kunt komen in haar wensen en behoeften. En doordat je bij ons tot 22.00 uur ’s avonds kunt bestellen en de bestelling de volgende dag in huis hebt, heb je geen grote salonvoorraad nodig. Daarnaast beschikken we over een klantenservice die (bijna) 24/7 beschikbaar is via telefoon, mail of chat, zodat je ten alle tijden met vragen bij ons terecht kunt!”

Exclusief voor de professionele kapper
Double True hair is enkel beschikbaar voor gescreende professionals. Dit internationale merk is vanaf het eerste begin ontwikkeld door en eigendom van Great Hair Professionals B.V. De productie en distributie hebben wij vanaf de tempel tot de salon helemaal zelf inde hand. Daar komt geen tussenhandel of groothandel aan te pas. De extensions van Double True zijn van absolute topkwaliteit en uitsluitend van 100% echt haar uit India. Enkel de beste geselecteerde extensions voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Double True. Meer weten? Klikt her.

Ambitie
Het gaat goed bij Great Hair, maar het bedrijf ziet absoluut nog groeimogelijkheden. “We staan zeker niet stil en focussen ons continu op het verbeteren van ons bestaande assortiment en het ontwikkelen van innovaties. We hebben de ambitie om de grootste leverancier van hair extensions te worden in de Benelux en in Duitsland”, besluit Femke.