Haarmatten kopen doe je hier

Mogelijkheden haarmatten kopen

Een weave wordt ook wel weft of haarmat genoemd. Om de juiste haarmatten te kopen, is het belangrijk om te weten hoe ze geplaatst zullen worden. Afhankelijk van welke methode men gebruikt om de Hair Weave-weft, ook wel haarmatten genoemd, te plaatsen, wordt deze met het eigen haar op horizontale wijze aangebracht.

Men kan deze haarmatten op 4 manieren plaatsen.

1. 'To weave' = weven: invlechten door middel van een onderhandse horizontale vlecht op de hoofdhuid te vlechten. De haarmat dan vast te naaien aan de onderhandse vlecht. Deze wordt dan baansgewijs, met 1cm afstand van de hoofdhuid, aangebracht in het eigen haar.  Deze techniek wordt hoofdzakelijk in Amerika en Afrika toegepast en kan de eerste week erg strak aanvoelen op de hoofdhuid, dit kan met dan met bijvoorbeeld slapen goed voelen. Haarmatten kopen voor een prachtige 'weave', zoals het resultaat hiervan vaak genoemd wordt, kan uiteraard via Great Hair Extensions.

Hairweaving2. Microrings methode: Men deelt het haar in een horizontale lijn af, knipt de haarmat op maat waar men 2 cm van de contourlijnen vrij laat. Men neemt een micro ringetje waar men met de microring haaknaald een plukjes van het eigen haar en een plukje van de Hair Weave-weft  haarmat door door de microring trekt. 

Met de Connector knijpt u het microringetjes dicht. Dit herhaald men elke 2cm. Deze wordt dan baansgewijs, met 1cm afstand van de hoofdhuid, aangebracht in het eigen haar. Eruit halen gaat ook makkelijk en snel, zonder het haar te breken. Voor de inzet van deze techniek dient u microring haarmatten te kopen.

3. Haarlijm methode: Men deelt het haar in horizontale lijnen af, knipt Hair Weave-weft ofwel de haarmat op maat waar men 2 cm van de contourlijnen vrij laat. De haarlijm zal vervolgens aan de bovenste rand van de Hair Wave-weft worden aangebracht. Deze wordt dan baansgewijs, met 1cm afstand van de hoofdhuid, aangebracht in het eigen haar. Ook omdat de lijm theoretisch meerdere wasbeurten lang houdt, werkt men met deze methode ook erg graag in de event-, mode- en fotobranche. Wanneer voor een bepaald moment snel veel effect behaald moet worden, is deze techniek uitermate geschikt. De Hair Weave-weft is vervolgens ook weer zeer snel te verwijderen. 

4. Tape methode: Men deelt het haar in horizontale lijnen af, knipt de Hair Weave-weft  in ongeveer 4 cm brede haarstukken. Men neemt 2 haar stukken en plakt op beide gladde delen van de aanhechtingen een tape. Sandwich de beide haarstukken met het eigen haar er tussen en druk deze stevig aan. Houd 2 cm van de contourlijnen vrij. Deze wordt dan baansgewijs, met 1cm afstand van de hoofdhuid, aangebracht in het eigen haar. Deze techniek is naar ons oordeel dan ook de meest onschadelijke techniek. U kunt bij Great Hair Extensions niet alleen de benodigde haarmatten kopen, maar ook extra tape, om de haarstukken opnieuw te gebruiken.

Haarmatten kopen en hergebruiken

Het voordeel van deze vier technieken is dat u na de haarmatten kopen en het plaatsen voor langere tijd klaar bent. U kunt de haarmatten namelijk opnieuw gebruiken. Investeer daarom dan ook in een hoge kwaliteit haar. Wij adviseren voornamelijk de Great Hair hair weft, vanwege zijn uitzonderlijke goede betaalbare kwaliteit. 

Wilt u één van deze technieken leren, kijk hier op training hairextensions .