Facebook Pixel

Double True Nano Glued Weave

Deze extensions zijn exclusief beschikbaar voor geselecteerde, professionele kapsalons. Voor meer informatie klik hier.

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 100% echt haar!
Toevoegen aan wishlist
Productomschrijving

Double True Nano Glued Weave

De Double True Nano Glued Weave is onze nieuwe en unieke weave. De weave is handgemaakt en uitermate geschikt voor klanten met fijn haar. De Nano Glued Weave is gemaakt van 100% echt Indiaas remy double drawn haar. Dit betekent steil met een lichte natuurslag. 

De ultradunne band is slechts 0.36 mm dik. De haren zijn verlijmd in de band, zonder terugstekende baardharen. De double weave is 52cm breed en kan in de breedte overal worden afgeknipt onder dat het afgeseald hoeft te worden, zodat deze niet uitrafelt. Een weave bevat 50 gram haar en heeft een lengte van 40cm. De Nano Glued Weave wordt door middel van microringen in het haar geplaatst met een dubbele band. Hierdoor wordt de weave in no-time ingezet bij de klant. Deze weave is verkrijgbaar in 12 prachtige kleuren. Waaronder, blond, bruin, zwart, duo en ombré kleuren. 

Belangrijke kenmerken

  • Uitermate geschikt voor fijn haar
  • Ultradunne band van 0.36mm dun. 
  • 52cm breed
  • 40cm lang

Nano Glued Weave leren plaatsen

Tijdens onze 2-daagse training leert onze educator je alles over de Nano Glued Weave. Tijdens de eerste cursusdag leer je alle in's en out's (theorie) over de Nano Glued Weave. Vervolgens ga je trainen op een oefenhoofd en leer je hoe je de double weave inzet. 

De tweede cursusdag (een week later) gaan we je alle informatie geven over het plaatsen ven een haarverlenging met de invisible single weave. In een hands on training zet je een volledige haarverlenging op een oefenhoofd. 

Wil je meer weten over deze training? Klik dan hier.

Verzorgingsadvies

Wij adviseren om de haar extensions te verzorgen met de Double True verzorgingset. 

Wanneer de haar extensions wilt kleuren adviseren wij het haar te kleuren op basis van 3% waterstofperoxide. Het kleuren van extensions is op eigen risico en de garantie vervalt. 

Garantie

Wij geven 6 maanden garantie op de extensions van Double True. De garantie is enkel van toepassing op productfouten, mits de geadviseerde verzorgingsproducten van Double True gebruikt worden. De producten schaden het haar niet. 
De kleuren 200 & 201 kunnen een kleurnuance afwijken van de kleurenring. Op teruglopen van deze twee kleuren geven wij geen garantie. 

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen beoordelingen beschikbaar