Naar overzicht

Remy Hair

Floor van Zijtveld, 17/07/2020

Remy hair: Waar moet ik op letten?

Meer volume of een lange staart? Great Hair Extensions helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om de aanschaf van haar extensions. Ben je aan het overwegen haar extensions aan te schaffen. In deze blog schrijven wij alles over Remy Hair Extensions.

Remy Hair Extensions kopen

Remy-haar (ook genoemd: Remi-Haar) is een veel voorkomend begrip in de wereld van pruiken en extensions. Maar niet allemaal terecht. Ook kan de kwaliteit en de behandelingstoestand van het begrip “Remy-Haar”, ver uit elkaar liggen. Waardoor komt dat? Het begrip “Remy-Haar” mag gebruikt worden wanneer de haarschubben (van een haarbundel) in dezelfde richting liggen. De schubben schuren hierdoor niet langs elkaar en er kunnen minder snel knopen, klitten of gespleten haarpunten ontstaan. Een goed voorbeeld van zeer waarschijnlijk kwalitatief haar, is Indisch haar. Hier wordt het haar eerst ingevlochten en daarna afgeknipt, waardoor gegarandeerd is dat alle haren in dezelfde richting liggen. Alle merken in ons assortiment zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn allemaal Remy gesorteerd

Remy Hair Extensions Clip-in

Lange volle lokken kunnen afwisselen met een stijlvolle kortere coupe? Neem dan eens een kijkje tussen ons assortiment Clip-in Extensions. Ook deze zijn gemaakt van echt Remy gesorteerd haar. Ze zijn snel zelf te plaatsen en ook gemakkelijk weer te verwijderen. Er zijn verschillende soorten Clip-in extensions. Namelijk met clips, een Miracle Wire haarverlengingssysteem en ponytails van onze merken; Great Hair Extensions, Double True, Di Biase, Balmain en Dante. Jij bepaalt zelf wanneer jij je haar verlengt.

Haarborstel haren!?

Ja echt waar, je leest het goed. Non-Remy (niet remy haar) wordt vaak uit haarborstels verzameld en worden daardoor ook niet in dezelfde richting gelegd. Ook worden deze haren vaak chemisch sterk na behandeld om alle haren in dezelfde kleur te kunnen krijgen, om ze vervolgens tot extensions te kunnen verwerken. Deze extensions zijn dan wel een stuk goedkoper (gelukkig weten we nu waarom), maar worden echter snel ‘stomp’ en klitten.

Remy-Haar

+ Goede Kwaliteit

+ Extensions gaan langer mee

+ Haarschubben in één richting

- Relatief duurder dan Non Remy Haar

Non Remy Haar

- Slechte Kwaliteit - Extensions gaan niet lang mee

- Haarschubben in beide richtingen

- Chemisch sterk na behandeld

- Gebruikt haar uit haarborstels

+ Relatief goedkoper dan Remy-Haar