Facebook Pixel
Naar overzicht

Hoe moet ik bonding extensions herplaatsen?

bonding extensions rebonden
Floor van Zijtveld, 07/05/2021 In Beautytips

Hoe moet ik bonding extensions herplaatsen?

Na 4 maanden zijn bonding extensions uitgegroeid en moeten ze worden verwijderd. Veel mensen gooien de extensions weg en plaatsen weer nieuwe extensions. Best zonde als je bedenkt dat de extensions van Great Hair zijn gemaakt van 100% human hair. Gelukkig zijn nieuwe ontwikkeling die ervoor zorgen dat jij je bonding extensions kunt hergebruiken! Wij gaan je vertellen hoe!

Bondings laten rebonden

Hoe kun jij jouw bonding extensions hergebruiken? In feite worden de oude bonding extensions voorzien van nieuwe wax keratine bondings. Op deze manier kun je jouw extensions nog een keer of zelfs meerdere keren blijven gebruiken. 

Op zoek naar Bonding Extensons? Klik dan hier!

Stap voor stap bonding extensions verwijderen en herplaatsen 

De voordelen hiervan zijn dat je enorm kunt besparen in de kosten voor de aanschaf omdat je geen nieuwe extensions hoeft aan te schaffen. Ook geeft het jouw de mogelijkheid om de plukken eventueel dikker te maken omdat je de plukken weer opnieuw gaat samenstellen. Van bijvoorbeeld 0,5 gram per pluk naar 1 gram per pluk. De extensions zullen wel 1 tot 2 cm korter zijn aangezien je de oude keratine uit het haar knipt om vervolgens nieuwe wax keratine bondings aan de extensions te bevestigen. Let op dat je de nieuwe keratine wax bondings weer aan dezelfde kant bevestigds als de oude bondings. Het haar van Great Hair is namelijk remy gesorteerd, dit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting staan. Ga je de bondings aan de andere kant bevestigen, staan de haarschubben in tegengestelde richting. Dit zal resulteren in extensions die enorm gaan klitten en knopen. Let hier dus goed op bij het bevestigen van de nieuwe bondings! 

Op zoek naar Rebondings? Bestel ze hier! 

Bonding extensions opnieuw gebruiken

Hoe ga je te werk en wat heb je nodig voor het verwijderen en herplaatsen van keratine bondings? 

Wat heb je nodig?

Stap 1

Verwarm de Great Hair Warmtetang op 180C voor het herplaatsen van Keratine Bondings en op 160C voor het herplaatsen van Siliconen Bondings.

Stap 2

Knip de oude wax van de bonding extensions af maar laat een klein stukje over om deze opnieuw te kunnen smelten. Op deze manier kun je de bondings opnieuw modelleren en zitten de haren stevig bij elkaar.

Stap 3

Pak een wax bonding en plaats deze tussen de warmtetang. Laat deze ongeveer 5 seconden zitten en duw de tang vervolgens een paar keer open en dicht totdat er draden ontstaan tussen de warmtetang.

Stap 4

Plaats de bonding tussen de warmtetang en laat de bonding meerdere malen aan beide kanten door de warmtetang glijden tot er voldoende wax op de bonding zit. Bepaal met je vingers de juiste shape van de wax en laat goed afkoelen.

Stap 5 

Knip als laatste met een schaar het uiteinde van de keratine wax af om de bondings een scherpe vorm te geven. Dit proces herhaal je tot alle bondings zijn voorzien van nieuwe wax bondings. 

POP COLOUR