Facebook Pixel
Naar overzicht

De Beste Manieren om Invisible Tape Extensions in te Brengen

invisible hair extensions
Nino Hieltjes, 09/03/2023

Handige tips voor het moeiteloos aanbrengen van invisible tape extensions

 

Uitleg wat invisible tape extensions zijn

Invisible tape extensions is een populaire methode om snel en gemakkelijk lengte en volume toe te voegen aan je haar. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze hair extensions gemaakt van dunne, onzichtbare tapes die in het haar worden geplaatst om een natuurlijke look te creëren. In tegenstelling tot andere soorten hair extensions zijn de tapes niet zichtbaar en voelen ze licht aan in het haar.

 

Voordelen van deze hair extensions

De voordelen van invisible tape extensions zijn onder meer het feit dat ze gemakkelijk in te brengen zijn en niet schadelijk zijn voor het haar. Ze zijn ook duurzaam en gaan lang mee, en kunnen worden aangepast aan de kleur en textuur van het natuurlijke haar. Dit maakt het een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige manier om hun haar te transformeren.

 

Doel van de blogpost

Het doel van deze blogpost is om meer informatie te geven over invisible tape extensions en hoe je ze kunt gebruiken om je haar te transformeren. We bespreken de verschillende soorten tape extensions die beschikbaar zijn, hoe je ze kunt inbrengen en onderhouden, en beantwoorden enkele veelgestelde vragen over tape extensions.

 

Hoelang blijven tape extensions zitten?

Hoelang blijven tape extensions gemiddeld zitten

Als je overweegt om invisible tape extensions te dragen, is het belangrijk om te weten hoe lang ze meegaan voordat ze moeten worden vervangen. Over het algemeen blijven tape extensions gemiddeld tussen de 4 en 8 weken zitten, afhankelijk van verschillende factoren.

Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de duur van de extensions is de kwaliteit van de tapes. Onze hoogwaardige tapes van salonkwaliteit hebben de eigenschap om langer mee te gaan dan goedkopere tapes van lagere kwaliteit. Daarnaast speelt de manier waarop de tapes zijn ingezet ook een rol. Als de tapes te dicht bij de wortels zijn geplaatst, kan dit leiden tot een snellere slijtage en uitval van de extensions.

Great Hair Extensions biedt tevens cursussen aan voor het plaatsen van de tape extensions. Kijk eens bij onze trainingen over hair extenstions en reserveer jouw plek om deze snelle manier van hair extensions plaatsen onder de knie te krijgen.

 

Factoren die van invloed zijn op de duur van de extensions

Een andere factor die van invloed is op hoelang de tape extensions meegaan is hoe goed ze worden onderhouden. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het borstelen en stylen van het haar en om het regelmatig te wassen en te conditioneren. Het gebruik van de juiste producten, zoals een speciale shampoo voor tape extensions, kan ook helpen om de levensduur te verlengen.

Ten slotte kan ook de levensstijl van invloed zijn op de duur van de tape extensions. Als je bijvoorbeeld vaak sport of zwemt, kan dit leiden tot snellere slijtage en uitval van de extensions.

Kortom, de duur van tape extensions varieert en is afhankelijk van verschillende factoren. Door tapes van goede kwaliteit te kopen, ze goed te onderhouden en rekening te houden met je levensstijl, kun je de levensduur van je tape extensions verlengen.

 

Het inbrengen van tape extensions

Great Hair Invisible tape extensions zijn een geweldige manier om je haar snel en gemakkelijk te verlengen en voller te maken. Maar hoe breng je ze eigenlijk in? Hieronder vind je alles wat je moet weten over het inbrengen van tape extensions.

 

Hoe je tape extensions zelf kunt inbrengen

Het inbrengen van tape extensions is een relatief eenvoudig proces dat je zelf kunt doen. Begin met het wassen en drogen van je haar en zorg ervoor dat het volledig klitvrij is. Neem vervolgens een dunne sectie haar en plaats de tape extension erbovenop. Plaats vervolgens een andere tape extension aan de onderkant van de sectie haar en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat de tape extensions aan elkaar hechten. Herhaal dit proces totdat je al je tape extensions hebt ingebracht.

 

Tips voor een succesvolle inbreng van extensions

Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je tape extensions succesvol inbrengt:

 • Zorg ervoor dat je haar schoon en droog is voordat je begint.
 • Gebruik een kam met fijne tanden om eventuele klitten uit je haar te verwijderen.
 • Neem kleine secties van je haar en werk langzaam om te voorkomen dat je knopen krijgt.
 • Wees voorzichtig bij het kammen en stylen van je haar om te voorkomen dat de tape extensions loslaten.
 • Vermijd het gebruik van conditioner op de tape extensions, aangezien dit de lijm kan afbreken.

 

Of het beter is om naar een salon te gaan voor het inbrengen van invisible hair extensions

Hoewel je tape extensions zelf kunt inbrengen, kan het gemakkelijker zijn om naar een salon te gaan. Onze professionele stylist kan je helpen bij het kiezen van de juiste kleur en textuur van de extensions en kan je adviseren over de beste manier om ze in te brengen. Je kan via onze mail info@greathairextensions.nl vragen om kleuradvies of via whatsapp +31-850659079. Bovendien hebben wij ervaring met het inbrengen van extensions en kunnen ervoor zorgen dat je een natuurlijk ogende, duurzame look krijgt.

 

Tips voor het onderhouden van tape extensions

Tape extensions zijn een geweldige manier om je haar te verlengen en te volumiseren, maar het is belangrijk om ze goed te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk meegaan. Hier zijn enkele tips voor het onderhouden van tape extensions:

 • Was tape extensions niet te vaak: Was tape extensions ongeveer één keer per week om te voorkomen dat ze uitdrogen. Gebruik een milde, sulfaatvrije shampoo om de tape te beschermen.
 • Gebruik een speciale shampoo: Kies een shampoo die speciaal is ontworpen voor tape extensions om ervoor te zorgen dat de tape niet loskomt.
 • Borstel je tape extensions voorzichtig: Borstel of kam je extensions altijd voorzichtig om te voorkomen dat de tape loskomt. Gebruik een zachte borstel en begin bij de uiteinden van je haar en werk omhoog.
 • Slaap niet met nat haar: Zorg ervoor dat je tape extensions volledig droog zijn voordat je gaat slapen. Bind je haar in een losse vlecht of paardenstaart om klitten te voorkomen.

Gebruik de juiste stylingtools: Gebruik geen hittetools op de tape zelf, omdat dit de tape kan beschadigen. Gebruik in plaats daarvan hittetools alleen op je eigen haar, en vermijd het aanbrengen van hittetools dicht bij de tape.

Met deze tips kun je langer genieten van onze invisible tape extensions en blijven ze langer mooi en gezond.

 

Veelgestelde vragen over tape extensions

Hier zijn de antwoorden op de veelgestelde vragen over tape extensions:

 

 • Kan je haar uitvallen door extensions?

Ja, als extensions verkeerd worden ingebracht, kan dit leiden tot haaruitval. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de extensions niet te strak worden ingebracht en om te voorkomen dat er te veel trekkracht op het natuurlijke haar ontstaat.

 

 • Hoe vaak moeten tape extensions worden bijgewerkt?

Dit hangt af van de groeisnelheid van je haar en de manier waarop je de extensions verzorgt. Over het algemeen is het aan te raden om tape extensions na ongeveer 6-8 weken bij te werken.

 

 • Kunnen tape extensions worden gekruld?

Ja, het is mogelijk om tape extensions te krullen, maar het is belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en niet te veel hitte te gebruiken. Gebruik een hittebeschermend product en krul de extensions niet te vaak.

 

 • Welke lengte moet je haar hebben voor extensions?

Over het algemeen is het aan te raden om ten minste 10 cm lang haar te hebben voordat je extensions laat plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de extensions goed blijven zitten en er natuurlijk uitzien.

 

 • Wat zijn de mooiste hair extensions?

Dit hangt af van je persoonlijke voorkeur en de look die je wilt bereiken. Tape extensions worden vaak beschouwd als een van de meest natuurlijk uitziende hair extensions.

 

Conclusie

Samenvatting van de belangrijkste punten

Invisible tape extensions bieden veel voordelen, zoals het natuurlijke uiterlijk en de eenvoudige toepassing. De duur van de extensions hangt af van verschillende factoren, maar met de juiste verzorging kunnen ze tot wel 8 weken meegaan. Als het gaat om het inbrengen van de extensions, zijn er verschillende opties beschikbaar, maar het is belangrijk om te zorgen voor een juiste inbreng. Voor het onderhoud is het belangrijk om een milde shampoo te gebruiken en de extensions voorzichtig te borstelen en kammen. Bij het dragen van de extensions 's nachts is het belangrijk om ze te beschermen en te voorkomen dat ze in de war raken.

 

Advies voor iedereen die overweegt om tape extensions te kopen

Ten slotte, voor iedereen die overweegt om tape extensions te kopen, is het aan te raden om te investeren in hoogwaardige extensions en om advies in te winnen van een professional om het beste resultaat te bereiken. Met de juiste verzorging en aandacht kunnen tape extensions een mooie en natuurlijke uitstraling geven aan het haar.