Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Naar overzicht

Beste extensions voor dun haar

tape extensions
Floor van Zijtveld, 11/02/2021 In Haartips , Haar

Beste Extensions voor fijn haar

Extensions zijn tegenwoordig niet alleen meer populair op de rode loper, maar zijn ook al niet meer weg te denken in het dagelijks modebeeld. Maar welke extensions passen nou het best bij een dunnere haarstructuur? Heb jij dunner, sluiker haar en wil jij graag weten welke extensions het beste bij jou passen? Lees dan verder in de blog over Extensions voor fijn haar!

Extensions Dun Haar
Wanneer je dun haar hebt en op zoek bent naar de meest passende haarverlengingsmethode, moet je rekening houden met een aantal aspecten. Bij dun haar is het vaak zo dat het haar wat platter langs het hoofd valt. Het is dus belangrijk om extensions te kiezen die zo min mogelijk bolling geven op het hoofd. Ook is het belangrijk dat bij dun haar de extensions niet goed zichtbaar zijn. Bij dun en fijn haar hoort vaak ook een dunne en fijne haarstructuur wat snel resulteert in het feit dat extensions snel zichtbaar worden. Natuurlijk willen we ook niet dat de extensions de eigen haarstructuur of hoeveel aantast of beschadigd. 

Tape Extensions

Ons advies: Tape Extensions! Met behulp van Tape Extensions kun je heel precies opvullen en/of verlengen waar nodig. Het is niet alleen de beste keuze voor het mooiste resultaat bij dun haar. Maar is ook één van de goedkoopste en snelste haarverlengingsmethoden. Met de Tape-methode sta je met ongeveer 45-60 min weer buiten de salon met een prachtige volumieus kapsel. Voor dun haar zijn ongeveer 40 tapes nodig. Dit staat bij 10 stuks per pak gelijk aan 4 pakjes. De Tape Extensions zijn zeer gemakkelijk en snel te plaatsen en te verwijderen. De tape extensions moeten ongeveer eens in de 2/3 maanden omhoog worden gezet, aangezien het eigen haar zal uitgroeien. Het verwijderen van tape extensions kost ongeveer 15/30 minuten en kunnen daarna ook weer gemakkelijk herplaatst worden met re-tapes. De oude plak strip wordt verwijderd en vervangen voor een nieuwe plakrand waardoor je de extensions tot wel ¾ keer kunt hergebruiken. Ook geven Tape Extensions weinig schade aan het eigen haar en wordt er niet gewerkt met chemische materialen. Door de losse brede plukken tussen de tape extensions wordt het gewicht op het haar gelijkmatig verdeeld en zal het haar niet afbreken. De tape extensions zijn licht in gewicht en daardoor erg comfortabel tijdens het dragen.

Wat zijn Tape Extensions?

Tape extensions zijn korte stroken haar van 4 cm die door middel van een plakrand aan de boven- en onderkant van een haarstrook worden vastgeplakt op 1 cm afstand van de hoofdhuid. Dit wordt ook wel de sandwich-methode genoemd. Belangrijk om te weten is dat het eigen haar minimaal 15 cm moet zijn om een mooie overloop te kunnen creëren. Hoe langer het eigen haar, hoe mooier en natuurlijker het eindresultaat. De extensions hebben weinig, maar goede verzorging nodig. Tape extension moeten eens in de week gewassen worden met speciale extension verzorging (klik hier) om het haar zo lang mogelijk mooi te houden. Ook raden wij aan om na het wassen het haar te polijsten voor het mooiste resultaat door middel van een hitte tool. Extensions mogen nooit bewerkt worden met hitte tools warmer dan 180C.

Is het haar dunner geworden door bijvoorbeeld medicatie of ziekte? Dan is het goed om te weten of je nog steeds last hebt van haaruitval. Mocht dit zo zijn dan raden wij het af om haar extensions te plaatsen. Tenzij de draagconditie van de extensions dit niet belemmert.

We zetten alle facts nog even voor je op een rijtje!

- Tape extensions zijn de snelste en goedkoopste extension methode voor een geweldig resultaat!

- Tape extensions zijn tot wel ¾ keer te hergebruiken

- Bij tape extensions worden geen chemische stoffen gebruikt en is niet schadelijk voor het haar doordat het gewicht op het haar wordt verdeeld over de brede stroken.

- Tape extensions zijn gemakkelijk te verwijderen

- Tape extensions zijn ideaal voor dun haar

Heb je toch nog vragen of wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantservice en wij helpen je graag verder!

Zelf Tape Extensions verwijderen? Bekijk de Video hieronder!

Benieuwd naar onze Tape Extensions trainingen? Bekijk de video hieronder of bekijk ons educatie-programma hier!

Tape Extensions