Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Naar overzicht

Synthetisch Haar Kopen

synthetisch haar kopen
Floor van Zijtveld, 28/01/2021 In Beautytrends , Haar , Haartrends , Trends

Synthetisch haar kopen

Synthetisch haar wordt steeds populairder. De kwaliteit van synthetisch haar wordt steeds sterker, dunner en soepeler en is tegenwoordig in alles soorten en kleuren te verkrijgen. Maar wat is synthetisch haar nou eigenlijk en wat is het verschil met echte haarstukken? In deze blog gaan we je er alles over vertellen!

Synthetisch haar

Syntetisch haar is gemaakt vezels. Tegenwoordig zijn al een heleboel verschillende soorten synthetische haren met verschillende kwaliteiten:

- Kanekalon of toupelon vezel (vaak een iets dikkere vezel)

- Betex vezel (kan met een krultang tot 150 graden worden gestyled)

- Vital vezel (een polyamide vezel, blijft perfect in model)

- Cyberhaar (een polyamide vezel, valt soepel, kan tegen hitte, duurder dan andere vezels)

 

Voordelen van synthetisch haar zijn bijvoorbeeld dat het haar al in model zit en dus niet meer gestyld hoeft te worden, ook blijft de krul of slag er altijd in zitten. Daarnaast zijn synthetisch haarstukken vaak ook een stuk goedkoper. Waar je op moet letten bij het aanschaffen van synthetisch haar is dat je goed op de verpakking van het haar moet kijken of het haar tegen de warmte van hitte tools kan. Wanneer het haar wel tegen warmte kan raden wij aan om synthetisch haar niet warmer te stylen dan 160 graden. Laat je goed inlichten en neem geen risico!

Balmain Ponytail

De trend van nu is de lange staart, de Balmain Catwalk Ponytail is ontwikkeld door backstage stylisten van de catwalk. De lange staarten zijn 55cm! De staart is gemaakt van 100% memory hair. De Balmain Ponytail zorgt voor een perfect modieuze catwalk look in slechts een paar minuten tijd. Deze methode is snel, eenvoudig en je gaat modieus de deur uit in minder dan 5 minute, wie wilt dat nou niet?

 • 100% memory hair
 • 55cm lang
 • Combinatie van prachtige natuurlijke tinten
 • Makkelijke applicatie in 1 minuut
 • Onzichtbare integratie
 • Je kunt deze staart stylen en krullen (max. 160 graden)
 • Lichtgewicht en trekt niet
 • Trend van dit jaar!

Benieuwd naar onze Balmain Ponytails? Klik dan hier!

Welke kleur past bij mij?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de kleur van jouw extensions te bepalen:


 1. Maak een foto in de buitenlucht van je haar, uiteraard zonder filters, waar je haar los is en je haarkleur(en) goed zichtbaar en mail deze naar info@greathairextensions.nl
  Wij gaan je helpen een zo goed mogelijk advies te geven.
  2. Twijfel je tussen twee kleuren? Je mag de kleur die het nét niet is ongedragen in originele verpakking retour sturen.
  3. Bestel een kleurenring zodat je thuis precies kan checken welke kleur bij jouw haarkleur past.
Balmain Ponytail