Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Naar overzicht

Nieuw: Beauty Pillow

beauty pillow
Floor van Zijtveld, 25/01/2021 In Nieuwe Producten , Trends

Beauty Pillow

Nieuw in ons assortiment is Beauty Pillow! Ze zijn in een korte tijd razend poplulair geworden en niet meer weg te denken uit de beautybranche. Deze satijnen kussens zijn niet alleen goed voor je nachtrust maar hebben nog veel meer benefits. Ik deze blog gaan we je alles vertellen over de Beauty Pillow.

 

Satijnen Kussensloop

Beauty Pillow komt van Hollandse bodem en worden gemaakt in Nederlandse ateliers.

Satijnen kussenslopen geven de uitstraling en het gevoel van luxe en verwennerij. Het motto van Beauty Pillow luidt daarom ook: “Omdat jij de luxe van een satijnen kussensloop verdient!

 

Naast luxe heeft de Beauty Pillow heel veel benefits voor haar & huid:

- Zorgt voor een gladde huid

- Voorkomt slaapvouwen

- Verfijnt rimpels

- Bestrijdt onzuiverheden

- Kalmeert een vurige huid

- Het haar blijft beter in model

- Voorkomt gespleten haarpunten

- Geen klitten en pluis meer

- Vermindert vet haar

- Intensievere werking van haar- en huidproducten

- Behoud van haar- en wimperextensions

- Mooier resultaat van PMU-behandelingen

- Werkt verkeoelnd

- Is anti-allergeen tegen huisstofmijt

 

Beauty Pillow en Extensions

De kussens van Beauty Pillow zorgen er met hair-extensions niet alleen voor dat de schaarschubben niet gaan splijten waardoor het haar langer mooi blijft, maar zorgen er ook voor dat de extensions goed op hun plek blijven zitten. Ook worden de extensions minder snel vet en voorkomt het klitten. Een echte aanvulling op de verzorging van je extensions!

 

Beauty Pillow wassen

De Beauty Pillows kunnen zonder problemen gewassen worden op 40C. Ook kunnen de kussenslopen in de droger zonder te krimpen. Ze zijn gemaakt van een zware kwaliteit met een fijne structuur van dicht geweven satijn dat ervoor zorgt dat het vocht wordt behouden en haar & huid gehydrateerd blijft.

 

Anti-allergisch

De satijnen kussenslopen hebben een anti-allergische werking. Huisstofmijten nestelen zich in de kussenslopen en laten ook uitwerpselen achter. Heb je last van niesbuien, tranende ogen en een piepende ademhale? Grote kans dat je allergisch bent voor huisstofmijten. Beauty Pillow houdt maar liefst 98% van de huisstofmijten tegen.

 

Onze favoriet

Onze favoriet is de Beauty Pillow Kussensloop Peach! Deze kleur is stijlvol en chic en staat mooi in iedere slaapkamer! Benieuwd? Klik dan hier! 

Het positieve effect van de Beauty Pillow is wetenschappelijk bewezen! De Beauty Pillow is op onze webshop in meer dan 10 kleuren beschikbaar! Ben je benieuwd naar de Beauty Pillow Klik dan hier