Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Naar overzicht

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn voor hair extensions

hair extensions
Floor van Zijtveld, 14/01/2021 In Haartips , Beautytips , Haar , Haartrends , Video , Advies

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn voor hair extensions?

Heb jij altijd al haar extensions gewild en weet je niet of je haar wel lang genoeg is of welke extension-methode het best bij jou past? Hoe lang moet je eigen haar zijn voor haar extensions en welke methode past het best bij jou? In deze blog gaan we je er alles over vertellen!

Minimale lengte eigen haar voor haar extensions

Wij, van Great Hair professionals adviseren om haar extensions aan te schaffen bij een minimale lengte van 15 centimeter. Hoe langer het haar hoe mooier het eindresultaat. Wanneer het eigen haar langer is zal de overgang van het haar in de extensions een stuk natuurlijker zijn. Natuurlijk maakt het ook uit welke extension-methode je gebruikt voor het mooiste resultaat.

Verschillende Extensions

Wanneer je dun haar hebt kun je het beste Tape-Extensions aangeschaffen. Met Tape-Extensions kun je precies werken en de tapes aanvullen in het haar waar nodig. Ook vallen tape-extensions platter in het haar waardoor de kant dat de extensions zichtbaar zijn bij kort en dun haar het kleinst is. Ook heb je voor tape-extensions geen warmtetools nodig in tegenstelling tot bonding-extensions. Dit maakt tape extensions minder schadelijk voor het haar.

Bij dik haar raden wij Weave Extensions aan. Weave Extensions vallen wat boller en geven een gelijkmatige verlenging en verdikking in het haar. Ook kun je met weaves met meerdere banen werken. Zou je in dik haar tape extensions zetten heb je een heleboel tapes nodig. Dit is niet prettig voor het wassen en ligt zwaarder op de hoofdhuid. Ook voor weave extensiosn zijn geen warmtetools nodig en wordt het gewicht en belasting op het haar verdeeld over het haar door de microringetjes en zorgt dus voor een beperkte schade op het haar.

 

Hoeveel extensions heb ik nodig?

Tape Extensions

Hoeveel pakjes (per 10 verpakt) heb je ongeveer nodig:

Volume behandeling 

 

ca. 2 Pakjes

Haarverlenging

dun haar 

ca. 4 pakjes

 

normaal haar

ca. 5 pakjes

 

dik haar       

ca. 6 pakjes

 

Weave extensions

Hoeveel wefts (per 50 gram) heb je ongeveer nodig:

Volume behandeling

 

ca. 1 pakje

Haarverlenging

dun haar

ca. 2 pakjes

 

Normaal haar

ca. 3 pakjes

 

Dik haar

ca. 4 pakjes

Bonding Extensions

Hoeveel pakjes (per 25 verpakt) heb je ongeveer nodig:

Richtlijn

Lengte & Volume

Dun 

3 - 5 Pakjes

Normaal

4 - 5 Pakjes

Dik

5 - 6 Pakjes