Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Naar overzicht

Double True: Salon v/d Maand

mijn haarzaak
Floor van Zijtveld, 05/11/2020 In Algemeen , Haar
Salon: Mijn Haarzaak
Naam: Linda
Leeftijd: 39
Stad/Dorp: Druten
Opleiding: Haarstylisten College (particuliere opleiding)

What's your story?

Ik ben begonnen in een ‘ouderwetse permanentsalon’ en 11 jaar geleden voor mezelf begonnen als ambulant kapster, na 2 jaar een kapsalon in het centrum van Druten gestart en binnen no-time 7 kappers in dienst. Anderhalf jaar geleden is de salon verhuisd. We hebben nu 3 etages waar we met 12 personen werken. Op de begane grond de dames, de 1e verdieping is speciaal voor de heren ingericht met een barbershop en beneden een beauty afdeling die we binnenkort nog gaan uitbreiden.

Welke doelgroep bezoekt jouw salon?

Eigenlijk wel van jong tot oud 16-65 jaar maar het grotendeel is tussen de 30-40 jaar

Welke doelgroep kiest voor extensions?

Toch wel de dames tussen de 30-40 jaar. We hebben al zoveel mensen blij kunnen maken met de extensions.

Waarom heb je voor Double True gekozen?

Dat komt eigenlijk door Zoë die bij ons kwam werken, zij was er al bekend mee via haar vorige werkgever en heeft het bij ons geïntroduceerd. In het verleden hebben we ook al eens extensions aangeboden in de salon alleen de kwaliteit liet nogal eens te wensen over. In Double True hebben we de kwaliteit gevonden die perfect aansluit bij de salon.

Welke invloed heeft Corona op jouw salon en hoe ga je hiermee om?

Wij hebben vooral gekeken naar hoe we onze behandelingen konden verbreden. Hoe genereren we meer omzet? Extensions is daar een mooi voorbeeld van, de marges zijn hoog en het is in een relatief kort tijdsbestek te zetten.

Wat zijn je ervaringen met Double True? Welke technieken gebruik je in de salon en waarom?

Op dit moment werken we met de tapes, deze zijn makkelijk en snel te plaatsen en ook weer te verwijderen. De kwaliteit van het haar is erg goed en de klanten zijn blij.

Favoriete product/kleur?

Absoluut de tape remover! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de tapes te verwijderen, het werkt echt ontzettend snel.

Quote/tip van de dag?

Blijf lekker jezelf en voel je niet beter dan een ander!