Selecteer een verlanglijst
Welkom op de nieuwe website van Greathairextensions.nl
Naar overzicht

Alles wat je wilt weten over Clip In Extensions

Alles wat je wilt weten over Clip In Extensions
Floor van Zijtveld, 17/07/2020 In Lifestyle , Beautytips , Beautytrends , Haar , Haartrends

Houd je van afwisseling in je kapsel maar wil je niet dat het permanent is? Dan zijn Clip In Extensions voor jou de perfecte oplossing! In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over Clip In Extensions.

                                                                               

Wat zijn Clip In Extensions?

Clip in extensions zijn extensions in stroken met clipjes. Het is een niet-permanente manier van het verlengen van je haar. Ook kun je Clip in extensions helemaal zelf inzetten en hierbij is geen afspraak nodig bij de kapper. Binnen 5 minuten zijn ze gevestigd in je haar en binnen 60 seconden zijn ze er ook weer uit! Ideaal dus wanneer je haarverlenging wilt voor gelegenheden of je ook nog graag af en toe wilt genieten van je eigen coupe! De Clip in extensions van alle merken in ons assortiment zijn gemaakt van 100% echt remy-haar. Dit betekent dat ze zijn gemaakt van ècht haar en de haren allemaal dezelfde kant op staan. Dit zorgt ervoor dat het haar niet zal klitten en lang mooi blijft. De Clip in extensions zijn te steilen, föhnen en te krullen zodat jij alle kanten op kunt met het haar. Clip in extensions beschadigen het haar niet.

Voordelen en ons advies

De Clip in extensions zijn geen permanente extensions en kun je er zo weer uithalen. Het geeft je extra veel vrijheid in het creëren van een feestelijk kapsel. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je de extensions draagt.

VOORDELEN

• Ze gaan heel lang mee.

• Ze zijn heel gemakkelijk zelf te bevestigen

• Haarverlenging in een handomdraai

• 100% Human Hair

• Je haalt de extensions er zo weer uit

• Je kunt je haar voller en langer maken

• Je eigen haar wordt niet beschadigd

ONS ADVIES

• Verwerk nooit twee merken haarverlenging door elkaar, om klitten te voorkomen.

• Mocht de conditie van het haar poreus of slecht zijn, geen extensions plaatsen.

• Bij extreme haaruitval, geen extensions plaatsen.

• Zwemmen in chloorhoudend, zout of zeewater alsmede een thermaal bad wordt afgeraden.

• Geen extensions dragen bij een sauna bezoek.

• Het haar altijd goed verzorgen met de geadviseerde verzorgingsproducten. Garantie vervalt bij gebruik van andere producten.

• Nooit met clip-in extensions gaan slapen.

 

Hoe zet ik de Extensions in?

Wat heb je nodig:

- Een toupeerkam klik hier

- Een goede (pneumatische) borstel klik hier

 

Stappenplan:

Stap 1: Borstel het eigen haar goed en de extensions goed door.

Stap 2: Maak met de punt van de toupeerkam een lijn ongeveer 2 centimeter boven de onderkant van het haar en klip de rest ophoog.

Stap 3: Toupeer de bovenkant van de pluk zodat de clipjes nog steviger blijven zitten.

Stap 4: Clip de mat met 3 clipjes in het haar en maak met de toupeerkam weer een horizontale lijn in het haar achter de oren.

Stap 5: Herhaal de stappen 3 en 4 maar gebruik nu de mat met 4 clipjes om in het haar te bevestigen.

Stap 6: Maak weer een horizontale lijn op ongeveer 1 cm boven de oren en herhaal stap 3. Plaats tweemaal de 3 clip matten horizontaal naast elkaar en plaats de uiteinden zo dicht mogelijk langs het hoofd, zo creëer je de meeste natuurlijke look.

Stap 7: 1 tot 2 centimeter boven deze matten plaatsen we na stap 3 te herhalen de twee 2 clip matten, aan beide kanten, zo dicht mogelijk langs het gezicht. Dit is een belangrijke stap, zeker wanneer je eigen haar korter is dan de Clip in extensions.

Stap 8: Als laatste stap kun je de 1 clips gebruiken voor het opvullen van het haar. Dit is vaak aan de bovenkant kan het haar dicht langs het gezicht.

Now you are ready to go!

 

Hoe verzorg ik Clip-in Extensions?

Het verzorgen van je Clip in extensions is een cruciaal onderdeel om te zorgen dat het haar lang meegaat. Met de juiste verzorging kan het haar tot wel twee jaar mooi blijven. De extensions zijn van een zogenaamde dag kwaliteit, wat betekent dat het haar tijdens de slaap niet gedragen dient te worden. Het verstandigst is om het haar niet te vaak te wassen, dit is niet goed voor het haar. Probeer het haar niet vaker te wassen dan 1x in week, het liefst 1x in de twee/drie weken. Ook raden wij aan het haar te verzorging met de verzorgingsproducten die wij aanbieden op onze website. Het haar blijft dan binnen de garantie vallen en natuurlijk kun je dan het langst blijven genieten van je Clip in extensions. Klik hier en bekijk snel ons ruime assortiment verzorgingsproducten!

 

Garantie

Bij klachten over bijvoorbeeld het uitvallen van de extensions dienen er meerdere plukjes van de extensions te worden teruggestuurd, waarna zal worden onderzocht hoe dit zich voor heeft kunnen doen. Great Hair Professionals zal hier eerlijk oordeel over vellen, welke bindend is. Over de exacte garantieregels per merk klik hier Professioneel kleuradvies op maat!

 

Moeite met het vinden van de perfecte extension haarkleur?

Wij helpen je graag! Stuur ons gemakkelijk en snel een foto op van je haar op en wij geven jou vrijblijvend professioneel kleuradvies, zodat jij met een gerust hart de haar-extensions kunt bestellen! Is de kleur toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je de extensions ongedragen retouren en helpen wij je graag verder met het vinden van jouw perfecte kleur. Wil je toch 100% zeker zijn dat jij de juiste kleur kiest voor je haar, bestel dan één van onze kleurenringen op de website. Na het kiezen van de juiste kleur kun je de ring gemakkelijk retouren en krijg je het bedrag van de aankoop volledig teruggestort. Klik Hier om jouw ideale haarkleur te vinden!

 

Hoeveel gram haar heb ik nodig?

Bij dun tot gemiddeld normaal heb je ongeveer 100 gram nodig. Onze Clip in extensions wegen 100 gram en dan zul je aan één full head set genoeg hebben. Het je dik haar dan raden wij aan twee full head sets aan de schaffen en heb je ongeveer 200 gram haar nodig. Met 1 pakket creëer je een complete haarverlenging, maar uiteraard is het ook mogelijk om alleen extra volume te creëren met de losse clip. Je hebthet allemaal zelf in de hand! Een pakket met Clip In Extensions bevat 100 gram haar, wat gelijk staat aan 100 tot 120 extensions.