Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Double True Hair Extensions

 Double True de mooiste exclusieve haarverlenging voor salons

Exclusief voor professionele kapsalons

Double True hair extensions zijn exclusief beschikbaar voor geselecteerde, professionele kapsalons. Dit internationale merk is vanaf het eerste begin ontwikkeld door en eigendom van Great Hair Professionals BV. De productie en distributie heben wij vanaf de tempel tot de salons helemaal zelf in de hand. Daar komt geen tussenhandel of groothandel aan te pas. De extensions van Double True zijn van absolute topkwaliteit en uitsluitend van 100% echt haar uit India. Enkel de best geselecteerde extensions voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Double True. Zo is al ons haar remy hair en dat wil zeggen dat de haarschubben in dezelfde richting lopen waardoor het haar niet gaat klitten.

Onze 100% natuurlijke producten worden op authentieke wijze geproduceerd. De haar extensions worden met de hand geselecteerd, tijdens een unieke slow-colouring methode op kleur gebracht en in de buitenlucht gedroogd. Hierdoor worden de haren niet beschadigd en blijven ze natuurlijk mooi. De extensions zijn double drawn, oftewel vol tot in de punten, en gemaakt van true hair. Het product wordt verpakt in een mooie duurzame verpakking.

Double True is een bewuste keuze voor extra beauty en exclusiviteit. Double True is voorbehouden aan salons en kappers waarvan wij vinden dat ze recht doen aan ons merk. Daarbij kijken wij naar vaktechnische kennis en de uitstraling en ligging van de salon. In sommige gevallen en onder bepaalde voorwaarden is regionale exclusiviteit zelfs bespreekbaar.

Alle bevestigingstechnieken

Voor de mooiste haartoevoegingen met Double True hairextensions kun je als professional gebruik maken van keratine bondingextensions, tape extensions, microring weft extensions (ook wel matten genoemd), clip-in extensions en one piece extensions (ready to wear).

 

 

Maatwerktraining hairextensions plaatsen, zelfs bij jou in de salon

De traditionele bonding en tape extensions zijn een uitstekende manier om je als salon te onderscheiden van andere salons en het rendement van je salon te verhogen. Hier komt echt vakmanschap om de hoek kijken en om deze technieken onder de knie te krijgen is praktijkervaring vereist.

Maandelijks bieden wij uitgebreide trainingsmogelijkheden voor gevorderden in onze eigen trainingsruimte in Borculo. Trainingen zijn er op maat voor salonmedewerkers die al ervaring hebben met het plaatsen van extensions. Op aanvraag is het ook mogelijk om een training van een ervaringsdeskundige trainer op locatie te verzorgen.

 

 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.