De tape-methode - lees er hier meer over

Tape-methode voor lang haar

Bij de tape-methode (tape = band) is extensions-haar op meerdere centimeters brede, flexibele kunstofband aangebracht, die op één zijde dubbelzijdige tape heeft. Voor het aanbrengen wordt de zogenaamde 'sandwich'-methode gebruikt. Daarbij wordt een dunne strook van het eigen haar afgedeeld en op een zijde van de tape-extensions gelegd. Vervolgens wordt het tweede gedeelte van de tape-extensions er bovenop gelegd, zodat het eigen haar ertussen geklemd wordt. Dit alles wordt zonder verdere tussenkomst van speciale apparaten aangebracht. Met de tape-methode worden gemakkelijk volledige haarverlengingen aangebracht, maar ook deelverlengingen of speciale effecten.

Tape-extensionsHet systeem is erg populair vanwege de snelheid waarmee het kan worden aangebracht, maar ook waarmee het weer verwijderd kan worden. Daarbij is gemakkelijk zelf te bepalen hoe breed de tapes moeten zijn; ze zijn eenvoudig bij te snijden op de gewenste breedte.

Tape-methode is goed en duurzaam

Het gebruik van de tape-methode levert een goed resultaat. Door de dunne opbouw vallen de tapes nauwelijks in het haar op, waardoor de haarverlenging er erg natuurlijk uitziet. Men heeft de keuze tussen eenmalig of meermalig bruikbare tapes. Bij de laatste kan het haar weer opnieuw worden gebruikt, door simpelweg nieuwe tape aan te brengen. De tape-extensions zijn dan direct opnieuw te gebruiken. Echter blijven de tape-extensions niet zolang in het haar als bij de 'bonding-methode'; circa 2 tot 3 maanden. In combinatie met de herbruikbaarheid, maakt dit ze alsnog erg duurzaam.

Great Hair tape-methode

Great Hair Extensions biedt je de tape-methode van het eigen merk aan. Deze zijn verkrijgbaar in 40cm. Door uitvoerig testen zijn wij er zeker van dat wij met de Great Hair Tape Extensions een goed product aanbieden, waarvan je lang plezier kunt hebben.

Tevens biedt Great Hair Extensions cursussen aan in het plaatsen van de tape extensions. Kijk eens bij onze training hairextensions en reserveer jouw plek om deze snelle manier van hairextensions plaatsen onder de knie te krijgen.