50% korting

Meer afbeeldingen

Proliss Full Set - Pink

Normale prijs: € 219,95

Special Price € 90,89 (excl. BTW) € 109,98 (incl. BTW)

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

Stoere, roze stylingset voor de echte glamourgirl!

Pakket bestaande uit een Infusion stijltang, Twister krultang en Mini stijltang. Met dit pakket heb je alles in huis om jou haar elke dag een andere look te geven.

Meer info

Full Set krul en stijltang

De Proliss Full Set bevat een Infusion stijltang, Twister 25-18 krultang en een mini stijltang. De negatieve ionen van de tangen zorgen voor een gezond, zacht en glanzend resultaat.

Infusion Stijltang

De Proliss Infusion stijltang heeft sterke 1,25 inch flexibele keramische platen die het haar niet beschadigd en zorgt voor mooi glanzend haar. Dankzij de verstelbare temperatuur tot 230°c is de Proliss Infusion geschikt voor alle haartypen.

Twister 25-18 Krultang

De Proliss Twister krultang maakt prachtige langdurige krullen dankzij de keramisch toermalijnen staaf. De 25-18mm conische staaf creëert krullen met een diameter van 18 tot 25mm. Hierdoor kan je verschillende soorten krullen maken.

Mini Stijltang

De Proliss Mini stijltang heeft 0,5 inch keramische platen en is vanwege het formaat ideaal om mee te nemen op reis of in je handtas. De smalle platen zijn ook zeer geschikt voor korte haaroppervlakken en kort haar.

Alle Proliss producten in deze set hebben dubbele voltage waardoor deze ook gebruikt kunnen worden in het buitenland.


Full Set krul en stijltang

  • Extra:Infusion stijltang, Twister 25-18 krultang en mini stijltang
  • Dubbele voltage:110 – 240V
  • Inclusief:Hittebestendige handschoen
  • Maten:Platen: 1,25 & 0,5inch Staaf: 25-18mm