Meer afbeeldingen

Training hairextensions (verlenging en volume)

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

2 daagse training

Dag 1: Theorie
- Herkomst hairextensions en verschil tussen diverse merken
- Voorbehandeling eigen haar
- Verschillende merken en structuren onderscheiden
- Advies en verzorging
- Het bepalen van het aantal benodigde extensions
- Opnemen van kleur, structuur haar en lengte
- Het afdelen van het hoofd
- Plaatsen van extensions
- Eventuele problemen en wanneer je wel een haarverlenging kunt zetten en wanneer niet

Dag 1: Praktijk
- Plaatsen van extensions op het oefenhoofd
- Extensions verwijderen
Dag 2: Praktijk 
- Op de tweede trainingsdag dient een model meegenomen te worden waarbij een totale haarverlenging wordt ingezet door middel van de zelfgekozen haarverlengingsmethode
- Model snijden / knippen. (Als kapster heb je voldoende aan dit deel training om goed model te kunnen snijden.
- Model föhnen

Prijs 2 trainingsdagen: € 50,- per dag excl BTW en materiaal, incl. lunch, koffie en thee
Trainingsdagen 2018
- 5 & 12 November
- 3 & 10 December


Trainingsdagen 2019
- 07 & 14 januari
- 04 & 11 februari
- 04 & 11 maart
- 08 & 15 april
- 06 & 13 mei
- 02 & 09 september
- 07 & 14 oktober
- 04 & 11 november
- 02 & 09 december

€ 100,00 (excl. BTW) € 121,00 (incl. BTW)

* Verplichte velden

€ 100,00 (excl. BTW) € 121,00 (incl. BTW)

Meer info

Jouw plek is gereserveerd op het moment dat de betaling ontvangen is.


INHOUD TRAINING

Tijdens onze 2-daagse training leert onze trainster je alles over de verschillende soorten haarverlengingssystemen. Tijdens de eerste trainingsdag leert ze je alle ins and outs (theorie) over de bonding extensions, tape extensions en weaving (wefts/haarmatten). Op een oefenhoofd ga je vervolgens een keuze maken uit 1 van de 3 systemen en zul je in de praktijk ondervinden hoe je deze gekozen vorm van haarverlenging plaatst. Jij bepaalt dus zelf voor welke haarverlenging je een certificaat gaat behalen. De 2e trainingsdag, een week later, ga je het gekozen systeem toepassen op je meegebrachte model. Het model dat je zelf hebt geregeld, zal dan ook de gekozen vorm van haarverlenging krijgen. Je wilt ook graag een certificaat voor de andere systemen? Geen probleem, dit kan tegen een gereduceerd tarief. Wij informeren je hier graag over.


KLEINE GROEPEN

Per training is er plaats voor maximaal 6 cursisten. Wees er dus snel bij! Door deze kleine groepen, kunnen we een ieder een goede & persoonlijke begeleiding geven. Wij vinden het belangrijk dat een ieder de training met goed gevolg kan afsluiten. Wij hebben dan ook een 100% slagingsgarantie; slaag je de eerste keer niet, dan bieden we je een herkansing aan en zullen we samen met jou de verbeterpunten bespreken.


STARTERSPAKKET

Voor de deelname aan de training heb je het starterspakket nodig. Wanneer je deze materialen zelf bezit, is het vanzelfsprekend niet noodzakelijk dit pakket aan te schaffen. 

Wij bieden 2 verschillende starterspakketten aan:
Starterspakket plus - voor degene die geen kappersmaterialen heeft en fris begint
Starterspakket basic - alle noodzakelijke materialen voor het plaatsen van een haarverlenging tijdens de training, hierbij heb je je eigen kappersmaterialen ook nodig.

Het starterspakket dien je vooraf te bestellen en zal op de locatie klaarstaan bij aanvang van de training. Tijdens de training wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de haarverlengingssystemen van Great Hair Extensions.


MODEL 2e TRAININGSDAG

Je neemt voor deze 2e trainingsdag een model mee waarbij de praktijk wordt getoetst. De benodigde extensions voor het model worden apart in rekening gebracht. De hoeveelheid extensions is afhankelijk van de gewenste lengte en het te bereiken resultaat. Het model zal ook de gehele 2e trainingsdag aanwezig zijn. Om het voor het model aantrekkelijk te maken, berekenen wij voor dit haar een kapsalonprijs. Uitstekende gelegenheid dus om deze persoon een voordelige haarverlenging aan te kunnen bieden.ADRES TRAININGSCENTRUM

Hengelo   Great Hair Extensions
David Ricardostraat 13-11
7559 SH Hengelo
Routebeschrijving