Facebook Pixel
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Tools

Tools

Filters
×
Prijs
12 225
12 225

6 product(en)

 1. Toevoegen aan wishlist Ogé Exclusive 5-in-1 Krultang goud
  € 272,24
 2. Toevoegen aan wishlist Ogé Exclusive Krultang wit/goud 25mm
  € 96,79
 3. Toevoegen aan wishlist Ogé Exclusive Krultang wit/goud 32mm
  € 102,84
 4. Toevoegen aan wishlist Ogé Exclusive Föhn Borstel wit 25mm
  € 15,13

6 product(en)

Ogé Exclusive

Ogé exlusive is een zeer geliefd merk, niet alleen voor consumenten, maar ook kappers, professionals en influencers. Niet alleen door de goudverwerking in het design, wat hem ontzettend stijlvol maakt. Maar ook omdat de tools zorgen voor het lang behouden van de krul of stylevorm, ze een anti-pluis werking hebben, dat het haar niet beschadigd wordt en het haar een geweldige, gezonde glans geeft. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Ogé Exclusive Krultang

De krultangen van Ogé staan erom bekend dat ze uiterst duurzaam zijn. Ze worden veel gebruikt door professionals bij photoshoots, bloggers, influencers en in een heleboel kapperssalons. De toermalijnen opzetstukken zorgen er niet alleen voor dat jij rondloopt met een prachtige bos krullen, maar ook dat de krullen de hele dag mooi blijven zitten. Ze geven het haar ook de glans die het nodig heeft, zonder het te beschadigen. De krultangen zijn in verschillende diktes te verkrijgen. 

Ogé Exclusive Fohn

De Ogé föhn krijgt het haar niet alleen super snel droog, maar is ook perfect om het haar meer volume te geven. Door de lange stekker is hij perfect voor kappers en salons. De föhn heeft twee verschillende warmte instellingen en een 'cool shot' knop. Ook is deze föhn ideaal voor dames met haarextensions, de föhn voorkomt dat het haar gaat pluizen en klitten. Bekijk hem snel!