ISO Professional

ISO stijltang, dé stijltang

Welke stijltang is nu de beste? Waar moet je op letten bij jouw zoektocht naar een goede stijltang? Er worden zoveel stijltangen aangeboden, zodat door de bomen het bos vaak niet meer gezien kan worden. Toch is er een antwoord: met een ISO stijltang zit je altijd goed.

Het merk ISO van ISO Professional staat bekend om zijn kwalitatief geweldige stijltangen en zijn levenslange garantie. Je koopt voor relatief weinig geld een stijltang voor het leven. Dit samen met de hoge kwaliteit van de ISO stijltangen maakt de ISO professional uniek in zijn soort. Met andere woorden; een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. 

Perfecte krul: ISO krultang

De ISO Twister krultang geeft je de mooiste pijpen krul en door zijn nieuwe techniek blijft deze langer dan elke andere krul tang zitten. De ISO Twister Krultang is bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes en diverse kleuren. De ISO Twister geeft meer dan 700% negatieve ionen terug aan jouw haar. Door deze negatieve ionen krijgt je haar veel meer glans en straalt van gezondheid. De prachtige pijpen krullen waar je altijd van droomde, zijn nu eenvoudig te realiseren.

ISO krultangen bestellen

Wil je jezelf (of jouw klanten!) overtuigen van het gemak van de ISO krultangen? Bestel ze dan nu bij Beauty Hair Extensions en ervaar het zelf. De ISO Twister Krultang wordt geleverd met handschoen voor bescherming van jouw eigen of de hand van je klant. 

  • 50% korting
    Proliss Full Set - Pink

    Proliss Full Set - Pink

    Normale prijs: € 219,95

    Special Price € 90,89 (excl. BTW) € 109,98 (incl. BTW)