Wat is de bonding-methode - lees hier meer

Haarverlenging met de bonding-methode

Bonding methodeBij het toepassen van de bonding-methode wordt een haarverlenging of -verdichting d.m.v. enkele haarplukken gerealiseerd. Het begrip bonding komt van het Engels 'to bond' (=samenvoegen, verbinden) en betekent dat de kleine keratine bonding die aan elk uiteinde van een extension zit wordt gebruikt om het haar samen te voegen. Deze bondings zijn vaak niet groter dan de kop van een lucifer en worden meestal gemaakt van keratine.

Door gebruik te maken van speciale tools, die bijvoorbeeld op basis van warmte of ultraschall technologie werken, kun je er voor zorgen dat de harde bondings zacht en vormbaar worden. Speciale modelleertechnieken voor de bonding, zoals vouwen of draaien, maken de verbinding met het eigen haar perfect sluitend.

Specifieke kenmerken bonding-methode


De eisen aan de toegepaste bonding-methode én de bonding zelf zijn erg hoog. Ze moeten zich goed verwerken laten en ongevoelig voor invloeden van buitenaf (hitte, kou, vochtigheid, stylingproducten, enz.) zijn en ondanks de geringe grootte lang in het haar blijven. Ze moeten licht en aangenaam zijn bij het dragen en moeten zonder problemen ook weer te verwijderen zijn.

De Great Hair Extensions voldoen uitstekend aan bovenstaande punten en zijn daarom ook uitermate geschikt om met een warmtetang in het haar aan te brengen.