Meer afbeeldingen

Great Hair Tape Extensions

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

Great Hair Tape Extensions zijn van excellente kwaliteit en geven een prachtige haarverlenging. De tapes zijn op een razendsnelle manier te plaatsen. Daarnaast zijn de tape extensions herplaatsbaar met de Great Hair Re-Tape, dus vaker te gebruiken. De producten zijn volledig onschadelijk voor je haar.


Hoeveel pakjes (per 10 verpakt) heeft u nodig:
- dun haar: ongeveer 4 pakjes
- normaal haar: ongeveer 5 pakjes
- dik haar: ongeveer 6 pakjes

Prijs vanaf: € 42,95 (excl. BTW) € 51,97 (incl. BTW)

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 42,95 (excl. BTW) € 51,97 (incl. BTW)

Meer info

Great Hair Tape Extensions zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met een lengte van 40cm. De structuur is natural straight met een zeer lichte natuurslag. Het haar is vervaardigd uit het best verkrijgbare 100% echthaar. Hierdoor kun je het haar stylen zoals je dat met je eigen haar doet. Vanzelfsprekend zijn geschikte verzorgingsproducten hierbij een must. Wij adviseren de Great Hair Tape Extensions daarom in combinatie met de Great Hair verzorgingsproducten om het haar in optimale kwaliteit te houden.

Het is raadzaam de tapes met de zogenaamde 'sandwich-methode' te plaatsen. Dit wil zeggen dat 2 tapes op elkaar worden geplakt. Hierdoor verspreid je het gewicht van de tape extensions over het haar, waarmee het draagcomfort vergroot. De Great Hair Tape Extensions zijn te herplaatsen met de Great Hair Re-Tape.

Voordat je een tape extensions gaat plaatsen, is het van groot belang dat het eigen haar wordt gewassen met een diep reinigende shampoo. Wij raden de Pre-wash van Great Hair Extensions aan dit product is speciaal ontwikkelt om het eigen haar diep te reinigen. Op deze manier is het haar geheel vetvrij en is de kans op het uitvallen van extensions nihil. 

Eigenschappen:
- Herkomst Indian haar
- Remy gesorteerd
- Gewicht per verpakking is circa 25 gram
- Verkrijgbaar in lengte 40 & 50 cm.

Verzorg de tape extensions op de juiste manier, zodat je er lang van kan genieten! Gebruik hiervoor de shampoo en conditioner van het merk Great Hair, zodat ze lang mooi blijven. Zorg dat het haar droog is voordat je gaat slapen, om klitten te voorkomen. Borste het haar goed door met een speciale extension borstel.
Er zit 6 maanden garantie op Great Hair Extensions is enkel van toepassing wanneer je de aanbevolen verzorgingsproducten gebruikt.
Mocht je twijfelen over de kleur, adviseren wij om eerst de kleurenring van Great Hair te bestellen.