Meer afbeeldingen

Great Hair Tape Extensions

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

Great Hair Tape Extensions zijn van excellente kwaliteit en geven een prachtige haarverlenging. De tapes zijn op een razendsnelle manier te plaatsen. Daarnaast zijn de tape extensions herplaatsbaar met de Great Hair Re-Tape, dus vaker te gebruiken. De producten zijn volledig onschadelijk voor je haar.


€ 44,95 (excl. BTW) € 54,39 (incl. BTW)

* Verplichte velden

€ 44,95 (excl. BTW) € 54,39 (incl. BTW)

Meer info

Great Hair Tape Extensions zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, met een lengte van 40cm. De structuur is straight (stijl) met een zeer lichte natuurslag. Het haar is vervaardigd uit het best verkrijgbare menselijk haar. Hierdoor kun je het haar stylen zoals je dat met je eigen haar doet. Vanzelfsprekend zijn geschikte verzorgingsproducten hierbij een must. Wij adviseren de Great Hair Tape Extensions daarom in combinatie met de Great Hair verzorgingsproducten om het haar in optimale kwaliteit te houden.

Het is raadzaam de tapes met de zogenaamde 'sandwich-methode' te plaatsen. Dit wil zeggen dat 2 tapes op elkaar worden geplakt. Hierdoor verspreid je het gewicht van de tape extensions over het haar, waarmee het draagcomfort vergroot. De Great Hair Tape Extensions zijn te herplaatsen met de Great Hair Re-Tape.