Meer afbeeldingen

Great Hair One Minute - Miracle Wire

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

De Great Hair One Minute is een systeem waarmee je binnen 1 minuut een complete haarverlenging van 50cm creëert. Door het subtiele onzichtbare draadje, ziet niemand dat jij hairextensions draagt.


Door het unieke bevestigingssysteem maak jij het haarstuk eenvoudig op maat voor jouw hoofd. Doordat het haarstuk uit 100% echt haar bestaat, kun je het stylen zoals je dat met je eigen haar doet.


De (afneembare) clip zorgt ervoor dat je haarverlenging perfect op z'n plek blijft zitten, de hele dag!


- zeer mooie & zachte afwerking, voor extra draagcomfort
- uiterst flexibele band, past zich gemakkelijk aan aan de ronding van je hoofd
- uniek systeem om op maat te maken


 


Bekijk de video!

€ 163,95 (excl. BTW) € 198,38 (incl. BTW)

* Verplichte velden

€ 163,95 (excl. BTW) € 198,38 (incl. BTW)

Meer info

 Enkele kenmerken op een rij:

- 50cm lang
- ca. 130 Gram
- Miracle Wire
- Onzichtbaar draadje
- 100% Human Hair
- Binnen 1 minuut een haarverlening
- in 5 seconden eruit te halen
- Totaal onschadelijk
- Geen ervaring nodig
- Styling zoals je eigen haar
- Puntkam & reservedraadje meegeleverd

 

Voor één avondje lange haren, een dikke bos krullen voor een bijzondere dag of voor iedere dag. Tot voor kort droomden we er alleen van of moesten we uren in de kappersstoel zitten. Met de One Minute van Great Hair zijn lange steile haren of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou! Gewoon lekker zelf doen, makkelijk en snel!

 

De One Minute kan op 3 manieren gedragen worden:

1. De One Minute werkt met een onzichtbaar draadje die over het hoofd gedragen wordt, tussen het eigen haar in. Deze techniek brengt absoluut géén schade toe aan het haar en is dan ook zeer geschikt voor mensen met dun haar.
2. De One Minute kan ook gedragen worden met 4 / 6 clipjes aan de binnenzijde van het haarstuk, tussen het eigen haar in. Deze manier van dragen zorgt ervoor dat het haar perfect op de plek blijft zitten. Extra clipjes zijn niet inbegrepen.
3. Het is ook mogelijk om het haarstuk te bevestigen door middel van de bovenstaande 2 technieken. U gebruikt zowel het draad als de clips om het haarwerk vast te zetten. Perfect voor ultieme stevigheid en gewichtsverdeling.