6 maanden garantie op Great Hair Extensions

Garantie op uw haarverlenging van Great Hair ExtensionsOmdat wij dermate overtuigd zijn van de kwaliteit van onze Great Hair Extensions en onze verzorging producten durven wij hier gerust 6 maanden garantie op te geven!

Met een haarverlenging van Great Hair Extensions bent u zeker van absolute kwaliteit. Het haar is zacht, vol en voelt natuurlijk aan. In combinatie met de Great Hair Proline verzorgingslijn (GH1 Shampoo, GH2 Conditioner, GH3 Mask en GH4 Silk) haalt u het maximale uit uw haarverlenging.

Wanneer u gebruik maakt van deze Great Hair Proline haar verzorgings producten, kunt u aanspraak maken op de 6 maanden garantie*. Dit is exclusief op het merk Great Hair Extensions, de extensions met bonding-methode. Wij bieden deze verzorging als pakket aan, waardoor u er zeker van bent dat u alles in huis heeft om optimaal en langdurig te kunnen genieten van uw haarverlenging.

Desondanks zijn wij er van overtuigd dat u geen aanspraak hoeft te maken op deze garantie. Great Hair Extensions staat immers voor een kwalitatief, hoogwaardige haarverlenging.

Uiteraard zijn de verzorgingsproducten uitstekend geschikt voor andere merken haarverlenging, echter kunnen wij op andere merken geen garantie geven.

* De garantie op Great Hair Extensions kan alleen worden gegeven wanneer u de Great Hair verzorgingsproducten gebruikt en hiervan ook een factuur kan overleggen (opgesteld door Great Hair Professionals BV).
 
Great Hair Proline verzorging hairextensions
 
Toelichting garantie:

- Op productiefouten wordt 6 maanden garantie gegeven, mits de geadviseerde Great Hair Proline verzorgingsproducten zijn gebruikt. Deze producten schaden het haar niet.
- Op het plaatsen van extensions kunnen wij geen garantie geven, hiervoor is een goede training/opleiding en productinformatie nodig.
- Bij klachten over het uitvallen van extensions, dienen er (minimaal) 10 extensions te worden teruggestuurd, waarna zal worden onderzocht hoe dit zich voor heeft kunnen doen. Great Hair Professionals zal hier een eerlijk oordeel over vellen, welke bindend is.