Een Flip In Hair, haarverlenging in 1 minuut!

De Great Hair One Minute, Double True One Piece, Dante Couture en de Flip-In Hair; een revolutie op gebied van de haarextensions is de doorbraak die geen schade veroorzaakt aan je eigen haar. De meest snelle en eenvoudige manier om jouw haar tijdelijk of iedere dag in 1 minuut te verlengen en/of meer volume te geven. Het haarstuk verwijderen neemt maar enkele seconden in beslag. De haarextensions van Great Hair, Double True, Dante Couture en Flip In Hair is voor ieder haartype te dragen, ook als je eigen haar wat dunner is. Het werkt in tegenstelling tot alle andere haarverlengingsystemen met een onzichtbaar draadje die over je hoofd gedragen wordt en onzichtbaar tussen jouw eigen haar valt. De Great Hair One Minute, Double True One Piece, Dante Couture en de Flip-In Hair wordt ook veel gedragen door bruidjes, artiesten en vele BN-ers, maar door de prijs ook voor iedereen toegankelijk is geworden.

De systemen die wij aanbieden zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit haren gemaakt, waardoor je de Great Hair One Minute, Double True One Piece, Dante Couture of Flip-In Hair samen met jouw eigen haar kunt stylen zoals je dat normaal ook zou doen. Als je het haarstuk in model wil laten snijden of knippen, laat dit dan doen door een professionele kapper/kapster. 

 

 

* Uit het oogpunt van hygiëne, zijn de Great Hair One Minute, Double True One Piece, Dante Couture en Flip In Hair uitgesloten van omruiling/retourzending.