Meer afbeeldingen

  • v
  • Euro SoCap Extensions
  • Euro SoCap Extensions

Euro SoCap Extensions

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

- 100% Indiaas echt haar
- Remy gesorteerd
- natural straight (natuurslag) 
- keratine bonding
Prijzen  30cm - € 1,05 UITLOPEND
40cm - € 1,25
50cm - € 1,50
60cm - € 2,20
Enkele kleuren zijn al leverbaar als 10-stuks verpakking. Aan de hand van de stuksprijs, weet u of u een 10 of 25-stuks verpakking besteld.

Prijs vanaf: € 10,50 (excl. BTW) € 12,71 (incl. BTW)

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 10,50 (excl. BTW) € 12,71 (incl. BTW)

Meer info

SoCap Extensions

Great Hair Extensions levert extensions van verschillende merken. Een voorbeeld van een topproduct tegen een scherpe prijs is Euro SoCap. Euro SoCap Extensions zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, zowel natuurlijke kleuren als fantasiekleuren. Het merk heeft zich in de loop der jaren bewezen als een merk in het hogere segment. Euro SoCap is wereldwijd een begrip in de hairextensionsbranche.

Goedkope hairextensions

Een groot voordeel van Euro SoCap Extensions is de prijs. Het zijn relatief voordelige hairextensions, terwijl de kwaliteit doet verwachten dat het hoge prijzen vraagt. Zo komt een mooie bos haar voor iedereen binnen handbereik.

De Euro SoCap Extensions worden verwerkt in Italië en worden gemaakt van 100% Indisch menselijk haar. De extensions kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen, waardoor ze altijd mooi vallen met uw eigen haar. Het resultaat geeft hierdoor een natuurlijk effect.

Great Hair Extensions over SoCap Extensions:

''Er zijn 3 merken SoCap hairextensions, te weten Euro Socap, Socap Originals en She by SoCap. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen deze hairextensions van de 3 Socap's. Wij zijn van mening dat er geen verschil in zit. Alle drie de SoCap levenciers in Nederland beweren dat zij de 'enige echte SoCap' zijn. Echter was hun vader in het verleden de eigenaar van de enige SoCap, maar droeg het bedrijf over op zijn 3 zoons. Deze drie broers zijn jaren geleden hun eigen weg gegaan en hebben ieder voor zich op het zelfde product SoCap hairextensions hun eigen sticker geplakt om zo verder te kunnen gaan en de concurrentie met hen aan te kunnen gaan. Great Hair Extensions biedt u de Euro SoCap Extensions aan."
 

De SoCap hairextensions kunnen gekleurd worden, echter is het wel altijd op eigen risico.
Kleuren van de haarextensions is op basis van maximaal 3% waterperoxide.

Voor de verzorging van de Euro SoCap Extensions adviseren wij het Great Hair Proline verzorgingspakket. Met deze verzorging houd je de extensions in optimale conditie en kun je lang genieten van je haarverlenging.