Meer afbeeldingen

Di Biase Hair Tape Extensions

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

 


Di Biase Hair Tape Extensions of ook wel Sticker Extensions genoemd, bestaat uit een flinter dunne, dubbelzijdige strip waar de haren in bevestigd zijn. Met deze techniek wordt er eenvoudig een complete haarverlenging aangebracht, maar het is eveneens geschikt voor een volumebehandeling of speciale kleur effecten. Dit systeem is buitengewoon populair vanwege de vlugheid waarmee het kan worden aangebracht; in slechts drie kwartier kan men een volledige haarverlenging aanbrengen. Het verwijderen van de tape extensions gaat minstens zo snel.

Prijs vanaf: € 32,00 (excl. BTW) € 38,72 (incl. BTW)

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 32,00 (excl. BTW) € 38,72 (incl. BTW)

Meer info

De Di Biase Hair Tape / Sticker Extensions zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit 100% echt haar. Deze manier van haarverlenging en/of -vermeerdering is onschadelijk en tevens eenvoudig snel te plaatsen en te verwijderen. De tapes blijven gemiddeld 2 tot 3 maanden zitten en zijn daarna herplaatsbaar. Conditioner of verzorging alleen in de punten van het haar gebruiken en niet nat uitkammen of borstelen.

Di Biase Hair Tape Extensions hebben de structuur natuurslag, dit betekent dat ze een lichte tot sterke natuurslag kunnen vertonen. 

Wanneer u de haren van de Di Biase Hair Tape / Stickers wilt inkleuren, zult u de Di Biase Hair Tape Extensions eerst geheel moeten ontkleuren. Kleuren is altijd op eigen risico.

Hoeveel pakjes (per 10 verpakt, 4cm breed) heeft u nodig:
- dun haar: ongeveer 4 pakjes
- normaal haar: ongeveer 5 pakjes
- dik haar: ongeveer 6 pakjes


 PLAATSING ADVIES
In tegenstelling tot de instructies op de achterkant van de verpakking, adviseren wij de tapes zonder inkeping m.b.v. de 'sandwich-methode' te plaatsen. Dat wil zeggen dat de tapes niet dubbel geklapt dienen te worden, maar dat er 2 tapes op elkaar dienen te worden geplaatst. Uit ervaring weten wij dat de tapes op deze manier optimaal in het eigen haar zijn bevestigd. Tevens bevordert dit de draagkracht van het eigen haar.