Meer afbeeldingen

Di Biase Hair Extensions

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

Great Hair Extensions biedt met het merk Di Biase Hair Extensions ook een haarverlengings- en vermeerderingssysteem van een hoge kwaliteit aan voor de kleinere portemonnee. Di Biase Hair is gemaakt van 100% menselijk haar afkomstig uit India en verwerkt in Italië.


Di Biase Hair Extensions heeft zich gericht op de productie van natuurlijke hairextensions. Het merk heeft zich in de loop der jaren steeds vernieuwd. De makers blijven schaven en gebruiken de meest innovatieve technieken om de kwaliteit van de Di Biase Hair extensions hoog te houden en de prijs laag. Di Biase Extensions biedt een haarverlenging tegen de scherpste prijs!


Prijzen 

natural straight             natural wavy
30cm - € 0,70                 30cm - € 0,95
40cm - € 0,80                 40cm - € 1,15
50cm - € 1,05                 50cm - € 1,55
60cm - € 1,80

Prijs vanaf: € 14,00 (excl. BTW) € 16,94 (incl. BTW)

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 14,00 (excl. BTW) € 16,94 (incl. BTW)

Meer info

Di Biase Hair, echte ‘human hairextensions' voor een superscherpe prijs

Great Hair Professionals is al jarenlang leverancier van verschillende haarverlenging en –verdichtingsystemen. Beauty Hair Extensions heeft het ook importeurschap van het jonge extensionmerk Di Biase Hair voor de Nederlandse en Belgische markt.
“Di Biase Hair onderscheidt zich doordat het merk hairextensions vervaardigt uit 100% echt haar. Tegelijkertijd is het prijsniveau zeer concurrerend en dat terwijl de kwaliteit zeker niet onderdoet voor dat van de grote merken in dit productsegment. Om een voorbeeld te geven: voor ‘natural straight’ hairextensions van 30 centimeter lengte betaalt de kapper slechts 65 eurocent per plukje, waardoor hairextensions behandelingen in de salon voortaan voor iedere klant betaalbaar zijn. Op die manier bereik je als salon een heel nieuwe doelgroep.”

De zachte kwaliteit haren met een lichte tot sterke natuurslag vallen soepel door jouw eigen haren. De familie Di Biase is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van extensions en hebben 3 generaties ervaring in het produceren van haar extensions. Nello Di Biase, de zoon uit de derde generatie van de familie Di Biase, gebruikt dan ook de nieuwste technologie op het gebied van kleuren en sorteren van het haar. Hierdoor is hij in staat de kwaliteit hoger te houden dan ooit tevoren.

Voor de verzorging van de Di Biase Hair Extensions adviseren wij het Great Hair Proline verzorgingspakket. Met deze verzorging houd je de extensions in optimale conditie en kun je lang genieten van je haarverlenging.