Cloud Nine

Cloud Nine

Cloud Nine is een zeer innovatief bedrijf wat zich specifiek richt op stylingtools. Cloud Nine werkt met het principe "minder hitte, meer style" zodat alle stylingtools het gewenste effect geven op het haar. Innovatie en luxe staat erg hoog bij Cloud Nine, daarom is het ook zeer belangrijk dat de stylingtools een luxe uitstraling hebben en ook als een luxe tool werkt.

Diverse Stylingtools

Cloud Nine beschikt over een ruim assortiment aan styingtools. Vanaf een verdeelklem voor in het haar tot aan de beste stijltang. Cloud Nine wil graag het beste voor het haar en laat de mensen ook zien wat het effect op het haar is met het gebruik van een stylingtool van Cloud Nine.

Cloud Nine stijltang

De stijltangen van Cloud Nine zijn gericht op de allernieuwste technieken en bevatten keramische platen. Door de keramische platen krijgt de stijltang een betere warmte begeleiding en wordt het haar beschermd tegen de hitte van een stylingtool, daarnaast wordt het haar glad en glanzend! Een echte favoriet is de Cloud Nine Wide Iron stijltang. Deze moderne stijltang begint te werken zodra die wordt aangeraakt en geeft direct de juiste warmte. Ideaal om de ochtend mee te beginnen!

Cloud Nine Krultangen

De krultangen van Cloud Nine hebben ieder voor zich een uniek eigenschap; de krultangen lopen spits af waardoor iedere krul mogelijk is! De krultangen kunnen ingesteld worden op 3 warmte standen, waardoor het voor ieder haartype mogelijk is om deze fijne krultangen te gebruiken. Voor een leuk feestje in het weekend, of voor een normale dag, door de krultangen van Cloud Nine is het haar op elk moment voorbereid door te verschillende krullen te creëren!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.