Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Naar overzicht

Salon v/d Maand

by m
Floor van Zijtveld, 04/12/2020 In Beautytips , Algemeen , Beautytrends

Mijn naam is Manon Oosterbeek, ik ben 34 jaar oud.  

Ik heb een eigen kapsalon en schoonheidssalon in Borculo. Deze heb ik nu bijna 4 jaar. Ik ben nu ruim 16 jaar kapster en zet ongeveer 10 jaar hiervan hairextensions. Begonnen met de bondings en vrij snel de tape extensions. Sinds 4 jaar plaats ik nu ook de hair weaves. 

Van jongs af aan wilde ik al kapster worden. Ik was altijd met het haar, de poppen en Barbies bezig en knipte soms stiekem zelfs het haar. 

Zelf ben ik een echte dierenvriend en dierenartsassistent leek mij vroeger ook wel wat! 

Trainingen geven voor Double True is superleuk om te doen! Even op een andere manier met het vak bezig zijn en kappers enthousiast maken over hair-extensions. Er is zoveel mogelijk op dit gebied! 

Zelf ben ik de grootste fan van de tape extensions en de hair weave. Doordat je op een relatief snelle manier een supermooie haarverlenging/verdikking kan maken en je kunt het haar zelfs meerdere keren hergebruiken!

Ik heb gekozen voor de Double True extensions, omdat deze zich onderscheid van andere merken. Je wordt geselecteerd als salon, het is dus niet voor iedereen verkrijgbaar. Verder is de kwaliteit super! En dat voor een goede prijs! 

Mijn quote is: Be your own kind of beautiful!

Iedereen is mooi op zijn of haar manier, je haar speelt daar vaak een belangrijke rol bij en daar help ik graag mee :)