Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.
Naar overzicht

Nieuw in ons assortiment

double true
Floor van Zijtveld, 17/12/2020 In Nieuws , PRO tips , Nieuwe Producten

Double True haarverzorging  

We hebben nu ook voor alle haar extensions van Double True een bijpassende shampoo en conditioner in ons assortiment! De verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de haar extensions van het merk Double True. Exclusief verkrijgbaar op onze webshop, alleen voor geselecteerde kapsalons! 

Hair extensions
Wanneer je haar extensions mooi wilt houden, vraagt dit om goede verzorging. Gemiddeld gaan haar extensions ongeveer 3 tot 12 maanden mee. De levensduur van de extensions is afhankelijk van diverse factoren. Namelijk; hoe vaak gebruikt de klant een hitte stylingtool, zilvershampoo, toner, maar denk ook aan warme zomers, sauna en niet te vergeten de juiste verzorgingsproducten. 

Extensions verzorging
Alle haar extensions zijn voorzien van een coating, deze laag zorgt ervoor dat de extensions in goede conditie houdt. Daarnaast is het belangrijk om de extensions te verzorgen met de juiste verzorgingsproducten die afgestemd zijn op de coating en haar extensions. 

Shampoo's die geschikt zijn voor je eigen haar zijn niet altijd geschikt voor haar extensions. Alle haar extensions hebben een beschermende coating en shampoo kan een strippende werking hebben op de extensions waardoor de haren kunnen aanvoelen als een bos stro en kunnen gaan klitten. Daarnaast is het belangrijk dat de haar extensions met de juiste ingrediënten en proteïne worden gevoed. Om het haar te hydrateren, te versterken en haarbreuk te voorkomen. 

Extensions Verzorgingsproducten
Hierbij introduceren wij onze shampoo en conditioner van het merk Double True! Het belangrijkste ingrediënt van de verzorgingsproducten is tarwe proteïne. Deze proteïne zorgt ervoor dat het haar wordt versterkt, werkt hydrateren en voorkomt haarbreuk. Naast dat de verzorgingsproducten het haar voeden, beschermen de verzorgingsproducten ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan uv-straling, wat zorgt voor kleurvervaging. 

Double True Shampoo
De Shampoo reinigt het haar op een milde wijze en zorgt ervoor dat de coating van de extensions niet wordt beschadigd. Naast dat de shampoo het haar reinig zorgen de tarwe proteïne ervoor dat het haar wordt gehydrateerd en beschermt het haar tegen negatieve invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan uv-straling, wat zorgt voor kleurvervaging. 

Double True Conditioner
De conditioner is verrijkt met Abyssinian oil die zorgt voor een intensieve verzorging voor zowel het haar als de haar extensions. Het maakt het haar makkelijk doorkambaar en maakt het haar direct gladder. Daarnaast bevat de conditioner vitamine E die zowel haar als hoofdhuid in optimale conditie houdt.  

Double True Garantie
Wanneer je gebruikt maakt van de verzorgingsproducten van het merk Double True, kun je ook aanspraak maken op de 6 maanden garantie*.
Wij bieden deze verzorgingsproducten aan, waardoor je er zeker van bent dat jouw klant optimaal en langdurig kan genieten van de haarverlenging. Desondanks zijn wij er van overtuigd dat je geen aanspraak hoeft te maken op deze garantie. Double True  staat immers voor een kwalitatief, hoogwaardige haarverlenging. Uiteraard zijn de verzorgingsproducten uitstekend geschikt voor andere merken haarverlenging.

* De garantie op Double True kan alleen worden gegeven wanneer u de Double true verzorgingsproducten gebruikt en hiervan ook een factuur kan overleggen (opgesteld door Great Hair Professionals BV).

- Op productiefouten wordt 6 maanden garantie gegeven, mits de geadviseerde Double True verzorgingsproducten zijn gebruikt. Deze producten schaden het haar niet.
- Op het plaatsen van extensions kunnen wij geen garantie geven, hiervoor is een goede training/opleiding en productinformatie nodig.
- Bij klachten over het uitvallen van extensions, dienen de extensions te worden teruggestuurd, waarna zal worden onderzocht hoe dit zich voor heeft kunnen doen. Great Hair Professionals zal hier een eerlijk oordeel over vellen, welke bindend is.