40% korting

Meer afbeeldingen

Balmain Hair Ponytail (Toulouse & Monaco)

Prijs vanaf:

Normale prijs: € 25,41

Special Price € 12,60 (excl. BTW) € 15,25 (incl. BTW)

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Details:

Met de Balmain Ponytail Toulouse (30cm) & Monaco (45cm) creëer je in een handomdraai eenvoudig een prachtige paardenstaart.
De paardenstaart is gemaakt van 100% Memory Hair (syntetisch). Je kunt een keuze maken uit maar liefst 9 verschillende, prachtige kleuren. Voor iedereen is er dus een passende kleur.

Met behulp van een gemakkelijke, gepattenteerde clip bevestig je de staart eenvoudig in je haar. Het is erg licht in gewicht, wat het draagcomfort bevorderd.

Gemakkelijk te stijlen en te krullen op maximaal 160 graden. 

Meer info

Balmain Hair Ponytail Toulouse & Monaco

De Balmain Hair Ponytail is beschikbaar in 2 verschillende varianten; De Toulouse (30cm) en de Monaco (45cm). Met dit product heb je binnen een mum van tijd een prachtige paardenstaart. Het product is van synthetisch haar gemaakt en er is keuze uit maar liefst 9 verschillende kleuren.

De Balmain Paris Hair Couture Catwalk Ponytail, ontwikkeld door backstage stylisten, kan worden gezien als het ultieme backstage geheim. Deze geweldige ultra lange staarten worden vaak gespot op de catwalk en zijn één van de grootste haarstijl trends van het jaar!