50% korting

Meer afbeeldingen

  • Balmain Hair Backstage Weft

Balmain Hair Weft/Weaving

Beschikbaarheid:  Op voorraad

Details:

Balmain Weft Backstage Collection
De Balmain Hair Weft is leverbaar in de lengte 40 (67gram) en 60cm (100gram) en is 1 meter breed. De Balmain Hair Weft dient altijd te worden 'afgedicht' met een sealer indien de weaving smaller wordt gemaakt.


Balmain heeft een uitgebreid assortiment met diverse haarverlengingstechnieken. Balmain Hair staat voor kwaliteit en een duurzame haarverlenging. Met de 6 maanden garantie (i.c.m. Balmain Hair Care) geven ze al aan dat ze overtuigd zijn van de kwaliteit.
Niet alleen de op deze pagina te bestellen Balmain Weft/Weaving, maar nog veel meer zoals de Balmain Hair ExtensionsBalmain Tape ExtensionsBalmain Double Hair en de Balmain Clip In Hair.

Prijs vanaf:

Normale prijs: € 147,02

Special Price € 60,75 (excl. BTW) € 73,51 (incl. BTW)

* Verplichte velden

Prijs vanaf:

Normale prijs: € 147,02

Special Price € 60,75 (excl. BTW) € 73,51 (incl. BTW)

Meer info

Het haar van de Balmain Weft is van 100% gegarandeerd echt mensenhaar. Deze wefs zijn leverbaar in de lengte 40cm en 55/60cm.

Twijfel je over de kleur?
Mocht je twijfelen over de kleur, kun je een kleurenring van Balmain aanschaffen.

De verzorging van de Balmain Tape Extensions;
Verzorg de tape extensions op de juiste manier, zodat je er lang van kan genieten! Gebruik hiervoor de shampoo en conditioner van het merk Balmain, zodat ze lang mooi blijven. Zorg dat het haar droog is voordat je gaan slapen, om klitten te voorkomen. Borstel het haar goed door met een speciale extensions borstel.

Zit er garantie op het haar ?

6 maanden garantie op Balmain Extensions is enkel van toepassing wanneer je de aanbevolen verzorgingsproducten gebruikt en de garantiekaartjes ( in de verpakking) bewaart.

Kun je het haar verven ?
Enkel de leveltinten van Balmain Extensions kunnen worden gekleurd. Kleuren van hairextensions is op eigen risico.